Ivjana Banić je po novem videti takole, in upravičeno je ponosna nase!

Ivjana Banić je po novem videti takole, in upravičeno je ponosna nase! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
14. 5. 2021

Nekdanja priljubljena radijka je pokazala, kaj si je omislila in vzpodbudila svoje sledilce, da z njo delijo svojo izkušnjo.

Po novem je njen nasmeh nekoliko drugačen, saj nosi fiksni zobni aparat. Seveda je s svojim zapisom na Instagramu dodobra nasmejala oboževalce in sledilce, saj brez humorja pri njej ne gre.

"Po novem bom tudi (pravilno) ugriznila, ne samo lajala. Ne bom ti delala reklame za ortodontijo, ker to ni modni dodatek, to ni nekaj luštnega, ni zabavno niti romantično. Ortodontija je cela jeba. Za čeljust, zobe itd. Je kar konkreten šok. Ni v tem ljubezni in romantike. Ravno nasprotno .. veliko dela na moji strani, na strani ortodontkinje in tudi zobarja. Moj je fiksen in kličem ga ... tako je, FREDDIE. Ve se, po kom #Queen ... in 15 let sem z njim odlašala (zaradi dela v radijskem etru). In kljub temu, da je Freddie totalen pain in the neck, ga nosim kot kraljica krono (Queen, see what I did here). To je edini približek, da lahk rečem, da sem se lizala s Freddie-jem. Tako."

Oglasili so se številni ljudje, ki imajo za seboj podobno izkušnjo ali pa jih šele čaka. Res je treba poskrbeti za svoje zdravje, in Ivjanina odločitev je pohvale vredna. Marsikdo zaradi takih ali drugačnih razlogov odlaša s tovrstnim zdravljenjem zob, a na koncu je vse skupaj res vredno truda.

Morda Ivjana s svojim primerom opogumi še koga, da se poda na to pot. Časi, ko so bili odrasli ljudje z zobnimi aparati redki, so že zdavnaj za nami, in lepo od Ivjane, da se s svojim zgledom pokaže, kako je treba poskrbeti zase. Bravo! Mimogrede, tudi z zobnim aparatom je videti fantastično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)