Ivjana Banić, kot je še niste videli, neverjetno seksi je: Je zgoraj brez?

Ivjana Banić, kot je še niste videli, neverjetno seksi je: Je zgoraj brez? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
23. 7. 2020

Ob tem lahko samo rečemo: uf, res je hudo huda!

Lepa radijska voditeljica in mamica dveh malih nadobudnežev, Ivjana Banić, je ena tistih žensk, katerih nevsakdanja lepota se zdi večna. Marsikdo jo občuduje zaradi njenega vitkega stasa, dolgih nog in čvrstega telesa, slovi pa tudi po hitrem jeziku in odličnem smislu za humor, česar se dobro spomnijo njeni zvesti poslušalci.

Ivjana zdaj z družino uživa na Havajih in rada razkrije, kakšno je življenje v nekoliko bolj eksotičnih krajih. Oboževalci ji sledijo po družbenih omrežjih in spremljajo njen blog, na katerem objavlja zanimive zapise.

Občasno pa nas le razveseli s kakšno svojo sliko, tudi tokrat nas je. Lahko bi rekli, da je prav v Ivjaninem slogu - malce provokativna, a nadvse okusna. Marsikdo je ob pogledu na Ivjano v beli srajčki in s skodelico z zajtrkom v rokah samo zavzdihnil, saj je oboževalce pustila v svojevrstni negotovosti - niso si mogli kaj, da se ne bi spraševali: si je oblekla modrček ali ne?

No, vsega pa le ne gre razkriti, to pa dobro ve tudi lepa Ivjana, ki je poletno zagorela in tudi brez ličil naravnost čudovita!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lp, Ivj. 🤍⁣ ⁣ #morning #breakfast #travel

A post shared by Ivjana Banic ✫BLA BLA + TRAVEL (@ivjana) on