Ivjana Banić neusmiljeno udrihala po prevarantih, poglejte si, kako se je razhudila ta lepotica

Ivjana Banić neusmiljeno udrihala po prevarantih, poglejte si, kako se je razhudila ta lepotica (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
21. 8. 2020

Njen zapis na Facebooku se začne z nič kaj prijaznimi besedami: "O, presneta bikova jajca!!! In to smrdljiva!"

Sicer smo priljubljene radijke vajeni, da je brez dlake na jeziku, a tokrat je bila resnično razkačena. In za kaj gre? Neznanci so zlorabili njen profil in ustvarili lažnega z namenom prevare, na kaj je Ivjana, ki z družino živi na Havajih, jasno in glasno opozorila.

Med drugim je še zapisala: "Nekdo je naredil moj lažen profil in po pregledanem sumim, da bo tistim, ki boste sodelovali pri teh objavah, pobran denar oz. vas bodo ogoljufali. Hvala, ker ste me o tem obvestili. Sama nisem videla in vedela. Hvaležna do neba, da vam je mar. Zlati ste in spet sem vesela, da vas imam Pravi ste!"

Take prevare niso prav redke, zlikovci pogosto zlorabijo profile slavnih in znanih, da bi prevarali nič hudega sluteče uporabnike družbenih omrežij. Zato je toliko bolj pomembno ozaveščanje in razkrinkavanje takega početja, kar je postavna Ivjana naredila v svoji maniri.

Dobro se zaveda, kakšno škodo lahko to povzroči posamezniku. Njeno duhovito - a hkrati resno sporočilo - je doseglo javnost, in ker je napisano v njeni maniri, se ga še kako izplača prebrati v celoti.

 

Posted by Ivjana Banic on Wednesday, 19 August 2020