Ivjana Banić: Podjetna radijka

Ivjana je kljub 
materinstvu vpeta v 
načrtovanje in 
gradnjo v Šrilanki. (foto: Helena Kermelj, osebni arhiv) Helena Kermelj, osebni arhiv
Vir: Nova
6. 6. 2016

Medtem ko je dan radijke Ivjane Banić v teh mesecih polno okupiran z malo dojenčico Vilo, se Ivjana in njen partner Rok na veliko posvečata tudi gradnji njihove Vile Lanke, ki se bo že v prihodnjem mesecu na široko smejala s šrilanške plaže.

Kot nam je povedala Ivjana, se dela namreč približujejo h koncu, zato sta z Rokom že začela sestavljati ponudbo.

"V Vili Lanka bomo poleg nastanitve ponujali tudi sproščanje, masaže, terapije ter zdravljenje z ajurvedo. Imeli bomo dva zdravnika ajurvede, ki bosta svetovala gostom in z njimi izvajala terapije. Trenutno iščemo tudi najboljšega ponudnika športne opreme, saj bo za goste na voljo kanu, SUP-deska ter kajt, saj je zaliv primeren za vse omenjene športe. Srfanje pa omogočamo v sosednjem zalivu. Mislim, da bomo mi, naša družina, prvi gosti, da si odpočijemo od vse birokracije, študiranja zakonov, usklajevanja z gradbeniki," nam je povedala Ivjana in dodala, da je Šrilanka popolnoma drug svet, kot smo ga vajeni pri nas.

"Sicer čudovit svet, ampak tam poteka vse bolj počasi. Zato se nam tudi dopade, ker lahko izklopiš naš evropski hitri tempo," je še povedala.

Značke: Ivjana Banić