Ivjana Banić razkrila, kaj je najbolj pri srcu njeni hčerkici Vili in kakšen vzdevek ima zaradi tega

Ivjana Banić (foto: Foto: Oa) Foto: Oa
22. 6. 2020

Kdo bi si mislil, da gre za nekaj tako nenavadnega, kot je kokosov oreh.

Postavna radijska voditeljica Ivjana Banić vedno znova razveseli s kakšno podrobnostjo iz njenega družinskega življenja na Havajih, kjer družinica na vso moč uživa. Tokrat je povsem v svojem slogu opisala, kaj njeni hčerki Vili gre najbolj v tek.

Na družbenem omrežju je zapisala: "Koko to misliš, da ne maraš kokosa?⁣⁣ Pri nas doma
gre kokos u promet boljše in hitreje kot vinjete januarja v nagradnih igrah. Hči Vila⁣
ga ekstra obožuje in je zato na Karibih, ko je bila stara 8 mesecev, dobila vzdevek Coconut. ⁣Skratka .. un k ne mara kokosa, prosim, da zapusti planet. Hvala. ⁣⁣P.s. pri kokosu je uporabno vse (meso, voda, lupina, tisti “laski”, ... ni da ni ...)"

Marsikdo med sledilci se je spraševal, za kaj se uporabljajo "laski". No, tega Ivjana ni izdala. Morda bo ob kakšni drugi priložnosti le povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koko to misliš, da ne maraš kokosa?⁣⁣ ⁣⁣ Pri nas doma gre kokos u promet boljše in hitreje kot vinjete januarja v nagradnih igrah 😂⁣⁣ ⁣⁣ Hči Vila ga ekstra obožuje in je zato na Karibih, ko je bila stara 8 mesecev, dobila vzdevek Coconut. ⁣ ⁣⁣ Skratka .. un k ne mara kokosa, prosim, da zapusti planet. Hvala. ⁣⁣ ⁣⁣ P.s. pri kokosu je uporabno vse (meso, voda, lupina, tisti “laski”, ... ni da ni ...) 💞⁣ ⁣ #coconut #travel #travelwithkids #familytravel #familytrip #hawaii #nokaoi #aloha #alohabeachlife #tropical #island #islandlife #gome #homeawayfromhome #momlife #kitelife #love #happy

A post shared by Ivjana Banic ✫BLA BLA + TRAVEL (@ivjana) on