Ivjana Banić res ne more iz svoje kože: Samo poglejte, kako si je nataknila modrček od kopalk, nasmejali se boste!

Ivjana Banić res ne more iz svoje kože: Samo poglejte, kako si je nataknila modrček od kopalk, nasmejali se boste! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
1. 9. 2021

Postavna in priljubljena blogerka in popotnica vedno znova preseneti s svojim nesporno odličnim smislom za humor.

Dolgonoga in postavna Ivjana Banić, ki si jo je cela Slovenija dobro zapomnila v vlogi radijske voditeljice brez dlake na jeziku, svoje sledilce na Instagramu razveseljuje z objavami - v časih, ko je z družino živela na Havajih, smo z občudovanjem zrli v pravljične fotografije tamkajšnje narave in lepih prizorov s peščenih plaž.

Pred časom se je Ivjana skupaj s partnerjem in otrokoma vrnila v Slovenijo, a poletje je dodobra izkoristila za morske užitke. Očitno se še vedno mudi nekje ob morju, od koder se oglaša prek družbenih omrežij. Tokrat je z enim prizorom dodobra nasmejala svoje oboževalce.

Slikala se je namreč v modrčku od kopalk, a si jih je oblekla narobe. Verjetno je to ugotovila šele naknadno, ob fotografijah pa je zapisala samo: "Neki ne štima." Na prvi pogled to sicer ni bilo očitno, a če sliko dobro pogledate, boste takoj videli, za kaj gre.

No, njeni sledilci ji tega niso zamerili, zdi se jim očarljiva kot vedno, še bolj pa jih je razveselilo dejstvo, da se sama zna dodobra nasmejati na svoj račun in poskrbeti, da se ob tem zabavajo še drugi. Ni kaj, Ivjana je res oseba, ki jo je vsakdo vesel!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)