Ivjana Banić se je takole zavrtela ob divjih ritmih, pohecala se je, da ji zavida celo Jennifer Lopez

Ivjana Banić se je takole zavrtela ob divjih ritmih, pohecala se je, da ji zavida celo Jennifer Lopez (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
14. 4. 2021

Nekoč priljubljena radijka je vedno slovela po svojem humorju in urnem jeziku.

Poslušalci zato pogrešajo Ivjano Banić, ki zdaj s svojo družino živi na Havajih, kjer vse poteka v precej drugačnem ritmu kot pri nas. In zdi se, da je postavna Ivjana še kako dobro ujela ta ritem, saj je to pokazala s kratkim posnetkom plesa ob živahnih ritmih.

Vidimo jo, kako se zavrti ob bazenu in pri tem marsikomu vzbudi skomine po toplih, brezskrbnih počitniških dneh. A Ivjana ne bi bila Ivjana, če svojega vročega plesa ne bi dodatno "začinila" s sočnim komentarjem, saj je ob posnetku zapisala: "Ma kakšna Ana Klašnja in Nika Kljun, lepo vas prosim. Kuga vam pa je? Tole so ti tapravi dance move-i In tut tkole, med nami povedano, me je klicala @jlo malo besna, veliko objokana, hoče svoj ugled nazaj. Aj zdravo."

Pri svojih sledilcih je s temi besedami sprožila prave salve smeha in jim prinesla dobro voljo z drugega konca sveta, kar pa je dosežek, se vam ne zdi? Prepričani smo, da nas bo Ivjana še kdaj takole presenetila in nasmejala, brez dvoma pa se je ob vsem skupaj zabavala tudi ona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)