Ivjana Banić v kopalkah je prizor, ki ga ne gre zamuditi: Resnično prava dolgonoga vila, le kako ji uspeva ohraniti vitkost?

Ivjana Banić (foto: Foto: Oa) Foto: Oa
8. 3. 2021

Visoka in vitka rjavolaska nadvse uživa v svojem življenju na rajskih Havajih.

Ivjana, nekoč priljubljena radijka, zdaj pa mamica dveh nadobudnežev, s svojimi sledilci pogosto deli prizore tamkajšnje narave, ki pusti brez besed. Tokrat pa je v prvem planu prav ona. V dvodelnih bikinkah je pokazala svojo čvrsto postavo, ki je po dveh porodih brez trohice maščobe.

Njeni sledilci so bili navdušeni in so jo nagradili s številnimi komplimenti. Seveda zasluženimi, saj si ob vseh družinskih in poslovnih obveznostih, ki jih ima, zna vzeti trenutek, da poskrbi še zase. Ivjana se dobro zaveda, da je to res pomembno, saj če se mi počutimo dobro, lahko kakovostno pomagamo tudi drugim.

Ob tem je zapisala, kakšna (prijetna) težava jo tare: "Odkar smo prišli, se lomim z izgovorjavo. Ker se Havaji pravilno zapišejo Hawai’i .. se izgovorijo z v-jem in podaljšanim i-jem, ki nekako vmes preskoči in luba mati nimam pojma. In ko jih slišim kako domačini lepo in pravilno izgovorijo .. se mi “srce globoko stopi od sreče” kot bi rekla moja hči." Mi ne dvomimo: prej ali slej bo pravilna izgovorjava uspela tudi njej!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)