Ivona in Črt o občutkih pred zadnjimi dnevi v Baru

Vir: Lea
13. 6. 2015

Le dan po oddaji, ki je po štirih mesecih nazadnje le določila finalista resničnostnega šova Bar, smo se na terasi stanovanja barovcev sešli z Ivono in Črtom. Še vedno pod vplivom oddaje prejšnjega dne sta za revijo Leo spregovorila o občutkih pred zadnjim tednom v Baru in o skrivnostih, ki jih še nista razkrila.

"Pravzaprav še dojela nisva, kaj se nama dogaja. Včeraj sva po oddaji imela zasebno zabavo z najbližjimi, zato sva v nov barovski teden vstopila zelo pozitivno. Upam, da se bodo v tem duhu nadaljevali tudi prihodnji dnevi, saj sta bila zadnja dva tedna precej negativna," je na začetku našega druženja povedal Črt, ki se bo v finalu kot najstarejši barovec spopadel z najmlajšo članico resničnostnega šova.

Črt na dopust, Ivona na operacijo

"Velikokrat so me vprašali, kako bi porabila 50 tisoč evrov, ampak še vedno se težko odločim. Brez dvoma bi si operirala prsi, ampak to si jih bom tudi, če ne bom dobila glavne nagrade," pojasnjuje Ivona in priznava, da bi se v zameno za sponzorsko pokroviteljstvo operirala tudi pred kamerami. Kljub temu pa to ni edini lepotni popravek, ki bi si ga temnolasa lepotica privoščila, saj se bo, podobno kot Ksenija iz Big Brotherja, po koncu šova posvetila zobem.

"Od nekdaj sem si želela zobni aparat, ampak ga nikoli nisem dobila. Upam, da mi bo zdaj Črt pomagal pri tem, saj mi je obljubil pomoč. V ponedeljek prihodnji teden pa me čakajo še novi podaljški," nam je povedala Ivona in dodala, da je kljub zdraham s poroko prejšnji teden v šovu doživela več pozitivnih stvari kot negativnih. "Mislim, da nobena skrivnost ni tako huda, kot je bila ta s poroko. Dvomim, da lahko še kaj pride ven, verjetno samo kakšne laži, ki pa jih ne moreš nadzorovati. Skrivnost s poroko pa me je obremenjevala predvsem zaradi tega, ker sem se bala, da bi s tem prizadela svojo družino," priznava Ivona, ki se je na zasebni zabavi po nedeljski oddaji na hitro pogovorila tudi z družino. "Z mamo sva se pogovorili že v četrtek. Med nama je zdaj vse v redu. Razume, zakaj sem to naredila, in me podpira, seveda pa so jezni in tudi malo razočarani nad mojim dejanjem," pove Ivona, ki se bo z mamo do konca pogovorila po koncu oddaje.

Želi si svoje kavarne

Ivona je sicer že pred vstopom v šov povedala, da želi s sodelovanjem v oddaji očetu dokazati, da je sposobna voditi lasten lokal. V Baru je zdaj pridobila nove veščine in kot vodja dosegla uspehe. "Želim si svoje kavarnice, zato se bom po oddaji usedla z očijem, ki mi bo pomagal pri tem.

Skupaj morava pripraviti poslovni načrt, pregledati, ali se mi odpiranje lastne kavarne sploh splača. Rada bi iztržila čim več, čeprav slišim, da mi je Emi že uredil nekaj dela," pove Ivona, ki se k očetu večkrat zateče po življenjske nasvete. "Očija imam zelo rada. Lahko bi rekla, da sem očijeva hči. Seveda tudi mamina, ampak oči je tako umirjen človek. On izreče tri, štiri besede, pa ti z njimi vse pove. Njegove besede in nasveti so mi že večkrat prišli zelo prav," pojasnjuje in dodaja, da ji je največkrat poudaril, naj ne prespi celega dne, saj nikoli ne ve, kaj se ji lahko v tem času zgodi.

V Baru zavrnil droge

V zadnjem tednu so med gledalci šova zaokrožile novice, da naj bi v lokalu uživali droge. To je potrdil tudi Črt, ki je povedal, da so barovcem številni obiskovalci ponujali takšne in drugačne substance, a so se jim spretno izognili. "Vem za govorice, vendar temu ni sledila nobena preiskava. V vseh lokalih se uživajo droge, tudi v našem so se, saj so nam stranke ponujale mamila, vendar smo vsako ponudbo zavrnili," pojasnjuje Črt, ki je enako diplomatsko odgovoril tudi na vprašanje o odnosu s Tanjo.

"Tanja me ni nikoli oralno zadovoljila, med nama so bili le poljubi," je obtožbe o tem, da naj bi ga na stranišču oralno zadovoljila, zanikal Črt in dodal, da bosta po koncu oddaje ne glede na Tanjina čustva ostala zgolj prijatelja. "Vem, da je drugič v oddajo prišla kot moja podpornica. Kot barmanka je izredno napredovala, ampak ni mi bila všeč napetost med njima z Ivono, zaradi česa je v tem zadnjem tednu tudi ne bom povabil v šov," pojasnjuje 33-letni Primorec, do katerega naj bi že prišle informacije, da Tanja zdaj živi pri njegovi sestri na Obali. "Vem, da je po odhodu šla na Obalo, kjer se je družila z vsemi mojimi prijatelji. Trenutno pomaga v lokalu mojega prijatelja," je še povedal.

Velika finalista

Med našim obiskom Črta in Ivone smo v kontrolni sobi videli zanimiv prizor.

Kamere v Baru so namreč razkrile gospo, ki je v praznem lokalu nesrečno čakala na postrežbo. O pripetljaju smo povprašali tudi Črta, ki nam je zagotovil, da barovci nikdar niso zamudili na delovno mesto. "Mi smo odvisni od prevoza. Če začnemo ob 9. uri, smo vedno pripravljeni ob 8.30. Mislim, da se je samo enkrat zgodilo, da Ivona ni šla v Bar. Zavedati se morate, da ni vse odvisno od nas. Mi čakamo na prevoz, čakamo na to, da vstopimo v lokal ... Takšna je politika snemanja," še pojasnjuje.