Ivona Pavlović (Bar) je skočila v bikinke

Ivona Pavlović (Bar) je skočila v bikinke (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
29. 6. 2015

Temnolasa Ivona, ki je v resničnostnem šovu Bar poskrbela za vroče pripetljaje, je v teh dneh polno zasedena. Čeprav je poletje pravkar na široko odprlo svoja vrata, zgovorna 20-letnica priznava, da bo počitnikovanje ob obali moralo počakati.

"Pred vstopom v Bar sem bila v velikem pričakovanju poletja, ko sem prejšnji teden prišla ven, pa sem videla, koliko dela me čaka, in ugotovila, da bo moralo poletje počakati na jesen," je pojasnila simpatična Ivona in dodala, da ima kljub temu poletne načrte že skrbno pripravljene. "Letos si želim ponovno obiskati Budvo in Rovinj. Glede na to, da se bom na morje odpravila komaj jeseni, pa sem začela razmišljati tudi o tem, da bi se letos odpravila kam dlje," pove zapeljiva Ljubljančanka, ki se še vedno odloča med Tajsko in Egiptom, saj je slednji cenovno najugodnejši. "Ko sem imela 17 let, je bilo potovanje v Egipt moje prvo samostojno potovanje na morje. Šla sem s fantom in prijatelji za 15 dni in bilo je res super. Spomnim se, da me je bilo na trenutke strah, ko smo zapustili hotel, ker so bili ljudje malo vsiljivi, sicer pa sem se tam počutila res super. Veliko smo se nasmejali, tudi temu, ker so bili drugi v družbi vsi polnoletni, jaz pa ne, zato so oni dobili hotelske zapestnice za 'all inclusive ponudbo' za odrasle, jaz pa za otroke," je v smehu pojasnila Ivona.

Na morje tudi s starši

Kot smo utegnili videti v oddaji, pa je Ivona močno povezana s starši, zato pravzaprav ne preseneča dejstvo, da se vsako leto na morje odpravi tudi s svojo družino. "Poletje se navadno začne s počitnicami s starši, s katerimi vsako leto obiščemo Njivice na Krku. Po tem pa si privoščim še počitnice s prijatelji in fantom," pojasnjuje Ivona in dodaja, da je v svoji zgodovini dopustovanj najpogosteje obiskala Budvo in Umag. "Najlepše počitnice sem preživela pred dvema letoma, ko sva bila s fantom celo poletje na morju. Šla sva povsod, obiskala sva toliko lepih krajev ... obiskala sva celotno hrvaško obalo, vse do Črne gore," je s posebnim občutkom opisala Ivona in dodala, da so ji sicer najbolj pri srcu umirjena počitnikovanja. "Moja poletja zaznamuje poležavanje. Nič takšnega. Rada se sončim na blazini, ker na plaži nikoli ne morem zdržati dolgo, saj ne prenašam vročine. Za našo družbo pa je sicer zelo značilna tudi vožnja z vodnimi skuterji, ker smo stalno z njim v vodi," je še povedala.

Poletje v Beogradu

Kljub velikim načrtom za topli del leta pa nam je Ivona še povedala, da bo večino letošnjega poletja preživela v Beogradu. "Lahko rečem, da bom čas tam preživljala poslovno, ne morem pa še razkriti podrobnosti," je napovedala nasmejana Ivona in dodala, da ima kljub vsemu veliko raje zimo. "Vročine ne prenašam dobro, čeprav sem vse poletje aktivna, ampak v resnici mi veliko bolj prija hlad," je še dodala.

KAJA MILANIČ

Foto: Primož Predalič

Za gostoljubje se zahvaljujemo Kopališču Ilirija, wwwplavalniklub-ilirija.si

Ivona