Ivona Pavlovič: Odzvala se je na očitke

Ivona si je po 
delovnem poletju 
zdaj privoščila 
oddih, živi pa od 
prihrankov. (foto: Helena Kermelj, Primož Predalič, osebni arhiv) Helena Kermelj, Primož Predalič, osebni arhiv
Vir: Nova
1. 2. 2016

Temnolasa lepotica Ivona Pavlovič je v šovu Bar zaradi svoje neposrednosti dobila veliko oboževalcev, pa tudi tistih, ki so na družabnih omrežjih brez zadržkov izražali nestrinjanje z njenim početjem. Sicer se Ivona na svojih profilih ne oglaša pogosto, je pa tudi tokrat s svojo objavo zbudila ničkoliko polemik. S sicer zgovorno 20-letnico je po dolgem času govorila tudi Nova, ki je pokukala tudi v njen zdajšnji vsakdanjik.

To fotografijo je objavila na Facebook-u.
Ivona se vidi tudi v vlogi voditeljice resničnostnega šova Bar, saj bi lahko tekmovalcem svetovala iz prve roke.

Po tem, ko je na Facebooku objavila fotografijo, na kateri je v rokah držala dve puški, je med njenimi oboževalci zavrelo. A kot nam je povedala Ivona, s fotografijo ni želela sporočiti ničesar drugega kot to, da jo strelno orožje že od nekdaj navdušuje. "Na fotografiji v rokah držim unikatni lovski pištoli, ki sta me zaradi izdelave popolnoma očarali. S tem nisem želela ničesar sporočiti, le da imam rada orožje. Že od malega sem bolj moški tip človeka," nam je pojasnila in povedala, da je nekoč tudi sama že poskusila streljati na strelišču. "Pa tudi pištolo imam vtetovirano, tako da je ljubezen resnična," je v smehu dodala črnolaska.

Zaprla podjetje

Po tem, ko smo ob koncu poletja iznajdljivo Ivono pospremili na samostojno poslovno pot, nam je tokrat zaupala, da je s. p. zdaj že zaprla. "Podjetje sem takrat odprla, ker bi morala sodelovati pri vodenju Kmetija: Nov začetek brez cenzure, vendar sem si takrat premislila. V tistem obdobju me je bremenilo veliko stvari in nisem bila razpoložena za delo. Imela sem težko obdobje, zato sem se takrat odločila, da sem se za 16 dni opravila na počitnice. Na žalost se je oddaja morala snemati tudi brez mene, zato se na koncu ni izšlo," nam je pojasnila in dodala, da ji za zamujeno priložnost zdaj ni žal. "Če mi je usojeno postati televizijska voditeljica, se mi bo ponudila tudi kakšna nova priložnost," optimistično razmišlja Ivona, ki se sicer najbolj vidi v oddaji, ki bi uresničevala želje. "Vidim se tudi kot voditeljico kakšnega resničnostnega šova," je še razkrila temnolaska, katere srce še vedno greje fant, s katerim je začela zvezo po ločitvi.

Kaja Milanič