Iz hiše Big Brother odhaja Darja, Big Brother pa je razkril še eno skrivnost!

Iz hiše Big Brother odhaja Darja, Big Brother pa je razkril še eno skrivnost! (foto: Pro plus) Pro plus
17. 4. 2015

Spremenjen način glasovanja, o katerem se stanovalcem hiše Big Brother tokrat ni niti sanjalo, je postregel s tremi nominiranci. Poleg Nine in Darje je na vroči stol sedel tudi David.

A če je za stanovalce kakšen od nominirancev bil morda presenečenje, pa rednih gledalcev razplet ni presenetil. Poleg omenjene trojice je na lestvici bigbrotherjeve popularnosti namreč vseskozi značilno nizko uvrščen le še Sebastjan Zajc, nominirance pa so tokrat izbrali prav gledalci, ki so cel teden pridno klicali zgolj v prid svojim favoritom.

Starešina Tibor, ki ni uporabil svoje pravice do veta, je trojico prepustil nominacijam znotraj hiše in svoj (podvojeni) maksimum točk namenil Darji kot drugo pa nominiral Nino. Nato je v spovednici glasovala Pia. Dve točki za Davida, s katerim se je najmanj družila, in eno Darji. Podobno je glasovala Ana, ki se je odločala glede na to, s kom se več druži v hiši, le da je Darji namenila dve, Davidu pa eno točko. Tomaž se je težko odločil, saj se prav z nominiranci v hiši največ druži, a se je na koncu le odločil za Nino, eno točko pa je dal Davidu. Darja, ki je lahko nominirala le sonominiranca, je dve točki pričakovano podelila Nini, eno pa Davidu, saj drugačne izbire niti ni imela. Podobno so kupčkali, taktizirali, razmišljali in se odločali do konca oddaje tudi vsi ostali stanovalci, seštevek točk pa je nazadnje skozi vrata hiše poslal Darjo.

Je bilo krivo njeno vse pogostejše nerganje nad 'razpuščeno' mladino v Big Brotherju, njeni vse pogostejši izpadi, občasno pokroviteljsko urejanje sostanovalcev ... ali pa je imelo z nominacijami stanovalcev kaj opraviti tudi taktiziranje, saj je bila prilika idealna, da se 'razbije' močan tandem matere in sina?

Big Brother je stanovalcem razkril še eno skrivnost!

V igro je vpletel še eno Big Brother hišo - bolje rečeno šotorišče, v kateri so stanovalci s katerimi bodo pravi stanovalci v naslednjih dneh še kako tekmovali. Seveda gre za svojevrstno potegavščino, česar pa stanovalci seveda ne morejo vedeti!

Če kaj, gre pričakovati, da bo rivalstvo med hišama povezalo stanovalce, vse ostalo pa bo pokazal šele čas. Pričakujmo skratka nepričakovano.

Priporočamo