Izbor Miss Slovenje 2017 se bliža vrhuncu!

Izbor Miss Slovenje 2017 se bliža vrhuncu! (foto: Grega Eržen) Grega Eržen
Vir: Story
7. 9. 2017

Izbor Miss Slovenije 2017 se bo počasi približal vrhuncu. 9. septembra bomo namreč na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani dobili novo miss Slovenije, ki bo nasledila Majo Taradi, prenos boste lahko spremljali tudi prek Planet TV.

Lepotice so imele v sklopu projekta precej aktivnosti. Eden zadnjih je bil obisk Marine Portorož na dnevih odprtih vrat, kjer so se udeležile prav posebnega celodnevnega dogajanja. "Čez dan so se dekleta pomerila v igranju odbojke, plesala so z najmlajšimi in prodajale dobrodelne srečke s srečelova. Zvečer je sledila modna revija, na kateri so predstavljale kopalke kreatorke Nancy Aljančič.

Finalni izbor bo potekal v soboto, 9. septembra, s televizijskim prenosom na Planet TV s podporo poslovnih partnerjev strokovnjakov skupine stroka.si, Tosame z blagovno znamko Jasmin, kozmetiko Paese, Puppo, Dewesoft, Alpino, The Lie in drugih," je povedala Jelka Verk, nosilka licence Miss Slovenije. Za svojo finalistko pa lahko glasujete tudi prek spletne strani govori.se in facebook profila strani govori.se, kot tudi na uradni strani missslovenije.si.

"Projekt Miss Slovenije v letošnjem letu izpolnjuje zastavljene cilje, ki v prvi vrsti povezujejo samo poslanstvo z našo domovino Slovenijo. V ospredju je slogan Miss Slovenije podpiramo slovensko s slovenskimi izdelki, združujemo slovenske pokrovitelje, slovenske oblikovalce, domače glasbenike in avtorje. Poudarjamo slovensko podjetništvo in izpostavljamo sam slovenski turizem ... Vse, kar pri lepotnem tekmovanju šteje, je vsebina. Ne zgolj lepota, ki je le nekaj delov celega projekta. Sama lepota ne šteje nič, če ji s projektom ne damo vsebine," je dodala tudi Maja Taradi, aktualna miss Slovenije.

MIMA

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story37/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 37/2017

Story 37/2017, od 07. 09. 2017