Izbor za mistra Slovenije - Majk Peroša: Primorec z vizijo!

Izbor za mistra Slovenije - Majk Peroša: Primorec z vizijo! (foto: LB) LB
Vir: Lea
20. 5. 2017

Vseslovensko priljubljen projekt Mister Slovenija, ki poteka pod budnim očesom Erika Ferfolje in okriljem modne agencije Mister Model Management, že deveto leto navdušuje nežnejši spol z izborom postavnih fantov iz vse Slovenije, ki se skozi pestre predizbore borijo za laskavi naslov najlepšega v deželi na sončni strani Alp.

V morju izklesanih lepotcev smo opazili tudi 24-letnega Primorca Majka Perošo iz Nove vasi nad Dragonjo ter ga v kratkem pogovoru povprašali, kakšna je njegova vizija pri tem projektu, ki mu odpira vrata v modni svet.

"Na izbor Mister Slovenija sem se prijavil, ker sem iz prve roke želel pridobiti izkušnje glede modnega dela. V pogumnem koraku preizkusiti se na odru ter s tem premagati strah, ki ga imam pred javnostjo. V smislu stopiti pred ljudi samozavesten in uživati v trenutku, ko si ti najpomembnejši oz. pokažeš sebe kot osebo z vseh zornih kotov. Sam izbor mistra je pri meni kot nekakšna točka, ki jo moram izkoristiti za to, da bi se naučil biti prepoznaven model/maneken pri nas in v toku časa v tujini," pojasni Majk.

"Veliko se pripravljam in dnevno treniram za telesno popolnost. Vsekakor bom do finala dal vse od sebe ter pomagal pri promociji odličnega lepotnega projekta Mister Slovenija, saj sta Erik in njegova ekipa res vrhunska. Prav on mi je dal tisto pravo motivacijo in pogum, da se prijavim na tekmovanje, ki ti skozi druženje in izbore veliko prinese," je še dodal.