Izpadli barovci žurali v prestolnici

Danijel, Eva, Rene in Kim so se to soboto skupaj zabavali v enem od ljubljanskih lokalov (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
13. 4. 2015

Kot izgleda so izpadli tekmovalci resničnostnega šova Bar še vedno ostali v pravi navezi. Minuli vikend smo jih namreč zopet ujeli v baru, a tokrat na drugi strani točilnega pulta.

Kot so nam povedali nekdanji barovci, so se v soboto prvič po šovu zabavali skupaj, ko so obiskali enega od poznanih lokalov v prestolnici. Kljub temu, da so tekmovalci iz vseh koncev Slovenije, so se tokrat za sobotno druženje dobili v Ljubljani, še več podobnih druženj pa lahko pričakujemo v prihodnosti, ko se jim bodo na prostosti pridružili tudi drugi tekmovalci. 

Kot smo utegnili izvedeti, so nekateri med njimi že dobili ponudbe za nova delovna mesta - eden izmed srečnežev je barovec Danijel, ki je svojo priložnost kot natakar 'zgoraj brez' dobil v enem od priznanih dolenjskih lokalov, v svoji smeri pa kariero poskuša zgraditi tudi barovec Rene, ki se je s fitnesom tudi pred odhodom v Bar profesionalno ukvarjal. Tudi temnolasa Eva je svojo priložnost že dobila, saj nam je povedala, da se bo kmalu pojavila v enem izmed ljubljanskih lokalov, namignila pa je tudi, da bo nedaleč stran od Bara v nebotičniku. 

Priporočamo