Robiju Tašnerju (The Biggest Loser) se je izpolnila velika želja: Z lahkoto gre na Šmarno goro!

Robiju Tašnerju (The Biggest Loser) se je izpolnila velika želja: Z lahkoto gre na Šmarno goro! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
14. 11. 2017

Izpadli tekmovalec šova The Biggest Loser Robi Tašner se je domov vrnil v odlični formi in z dobro popotnico. V štirih tednih mu je uspelo izgubiti več kot 20 kilogramov, med napornimi treningi pa si je nabral dovolj kondicije, da je ob vrnitvi domov z lahkoto opravil tako želeni podvig – pripešačil je na Šmarno goro.

Ljubljančan, ki je v ekipi rdečih veljal za največjega motivatorja, je ob slovesu povedal, da se je naučil veliko stvari, in obljubil, da bo z zdravim načinom življenja nadaljeval. V The Biggest Loser ga je prijavila žena Suzana, pred začetkom tekmovanja pa je izpostavil, da se je za hujšanje pred kamerami odločil, ker si želi, da bi nekoč poletel s padalom, da bi partnerico lahko peljal na večerjo v elegantni moški obleki in da bi z otroki zmogel osvojiti vrh Šmarne gore. V štirih tednih šova si je nabral ogromno motivacije, in povedal, da hribov prej ni maral, sedaj pa se na Šmarno goro ali Rašico odpravi praktično vsak dan.

Vedno nasmejan Robi je priznal, da je zelo pogrešal družino in njihovo bližino, tako da so se po vrnitvi domov skupaj odšli razvajat v toplice.

Držimo pesti, da bo kmalu lahko poletel tudi s padalom.