Izpoved Vesne Janković: Resnica o razhodu z Juretom

Vir: Govori.se
18. 4. 2013

Samo za revijo Story je razkrila kaj se v resnici dogaja z njenim zakonom.

Vesna najprej govoric o tem, da je njenega zakona konec in da naj bi imel njen mož že drugo, ni želela komentirati. Vseeno se je po tehtnem premisleku odločila drugače. "V izogib različnim špekulacijam in tračem, ki že krožijo ali pa še bodo in so daleč od resnice, " je povedala v intervjuju.

"Z Juretom sva že v začetku najine zveze odločila, da je najino zasebno življenje samo najino in nikomur ne nameravava razlagati kako in kaj. Zato bom tudi enkrat za vselej samo v Storyu novico tudi komentirala. Zaenkrat živiva vsak zase, umaknila sva se drug od drugega, da lahko razmisliva in prevetriva najin odnos. Upam, da se bo za našo družino vse srečno izteklo," je med drugim povedala Vesna. "Nekateri so bili nad novico šokirani, spet drugi pa so to kar nekako pričakovali," je bila iskrena.

V intervjuju je spregovorila tudi o tem kako sta vse skupaj sprejela njena otroka in kako so k temu, da se je njen zakon znašel v krizi, pripomogli različni pritiski na njeno družino. Njena hčerka in sin sta bila namreč tudi priči kriminalistični preiskavi na njihovem takratnem domu. 

Vesna pa govoric o ljubici ni želela komentirati, povedala je le, da je za to izvedela iz medijev.