Iztok Gartner in Fredi Miler v družbi lepih deklet

Iztok Gartner in Fredi Miler v družbi lepih deklet (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
20. 12. 2017

Vedno provokativni in navihani Iztok Gartner in vedno zabavni ter pristni Fredi Miler sta združila moči in posnela videospot za skladbo Hec v naravi.

Družbo jima dela cel kup lepih in seksi deklet, od katerih velja omeniti vroči in postavni plesni animatorki Nastjo Gregurič in Megi Knuplež, mladenki Niko Stopar in Marjetko Voglar, ki sta nastopili v številnih narodno-

zabavnih videospotih, ter rdečelaso Katarino Kumer, ki pleše v muzikalih. Fredi je naredil glasbo, Iztok je napisal besedilo, snemanje pa je potekalo na Šmartinskem jezeru pri Celju. Ker je bilo zunaj precej mrzlo, sta morala fanta vse punce greti na poseben način, kar bo vidno tudi v videospotu, ki bo premiero doživel v teh dneh.

Majhno vlogo ima tudi Fredijev sin Sandi, opazili pa boste tudi Iztokovega brata Uroša, sicer znanega celjskega raperja. Hec v naravi govori o porednih dekletih in fantih, ki jih iz postelje zvabijo v objem narave, kjer se zgodijo številne porednosti. Ali kot pravita Iztok in Fredi: "Lepa punca s sabo vedno vzame deko in ti predlaga seks za reko."

Foto: osebni arhiv