Iztok Gartner je čisto zares izprašil nekaj zelo znanih ritk

21. 4. 2015
Deli

O tem, da Iztok Gartner snuje nov glasbeni projekt, h kateremu se je spravil potem, ko ga je razočaral medijsko razvpit film Petdeset odtenkov sive, smo pred tedni že pisali, zdaj pa nam je prišlo na ušesa, da se je zadeve že lotil in to z vso potrebno resnostjo.

Minulo nedeljo so namreč že posneli spot, ki bo premierno prikazan maja zagotovo dvignil veliko prahu.

Z ušesi smo zastrigli že, ko smo izvedeli, kdo vse bo poleg njega še nastopal v spotu, s katerim se celjski raper nepreklicno vrača na glasbeno sceno. Poleg Iztoka, ki se je prav po grofovsko v prestižnih sobanah bojda počutil odlično, bodo v poredno dražljivih kadrih nastopili še Sara Savnik, ki se ponaša z naslovom Miss Universe 2013, pa Maruša Trampuž, Vita Udovič in Miloš Mar, ki jih poznamo iz še aktualnega Bara, poleg kopice drugih lepih deklet, od katerih kar tri prihajajo iz modne agencije VS Produkcija, ki je v lasti Vladimire Skale, in za katere je Iztok prepričan, da so naslednji top modeli Slovenije, bosta svoje mesto na očitno res vročem video zapisu našla še slačifant Ricky in celjski raper Rhyme God.

Iztok Gartner navdušenja nad potekom svojega projekta ne skriva.

Da je bilo med snemanjem spota v znanem nočnem klubu Crystal, iz katerega so na snemalni dan začasno 'nagnali' tamkajšnja dekleta, več kot vroč, ne gre dvomiti. Ne le, da se je v tamkajšnjem prostoru dlje časa na kupu zadrževala 25-članska ekipa, zaradi česar je bilo pod žarometi skoraj kot v peklu in zaradi česar je imela Anja Kogoj, ki je skrbela za make-up, a ob tem odigrala še manjšo vlogo v spotu, zares veliko dela, temveč je bilo vroče tudi zaradi zares pikatnih kadrov, ki so se odvijali pod režisersko taktirko znanega fotografa Sama Mervarja in pred objektivom veščega snemalca in direktorja fotografije Janeza Pustoslemška, ki je bil del ekipe snemalcev tudi pri filmu Vloga za Emo, kjer je Iztok igral učitelja nemščine.

Na svoj račun je - kakopak - prišel predvsem Iztok: "Okoli mene je bilo ves čas vsaj 10 punc. Počutil sem se kot grof, proti kateremu tudi glavni junak 50 odtenkov sive nima za burek."

In kako je Iztoku Gartnerju uspelo na kup spraviti tako zanimiva, pa tudi nekatera javnosti že dobro znana imena? In le kako so se na snemanju spota ujeli? Morda vam bodo stvari še malo bolj jasno ob branju naslednjih nekaj zanimivih anekdot iz ozadja snemanja spota:

  • Še posebno zanimiva je zgodba o tem, kako sta se našla in nato ujela Iztok in Vita: "Ves čas njenega bivanja v Baru sem jo provociral na Twitterju, potem pa sva postala zares odlična prijatelja. Je res enkratna ženska. Ima izjemen smisel za humor, poleg tega pa je še popolnoma odštekana. Je skratka idealna za eno od glavnih vlog v spotu. Vsa moja zbadanja na Tvitterju je vzela tako, kot so bila tudi mišljena. Kot hec. Kibic. Kar se mi zdi naravnost zakon!"
  • Ker bo največ obrvi gotovo dvignilo ime Sare Savnik, vas bo morda zanimalo, da je na snemanje skupaj z njo prišel tudi njen fant. Ups? "Sara Savnik je v spot prinesla eleganco in očarljivost. Res je lepa ženska in ne čudi me, da je pometla s konkurenco na Miss Universe," je bil jasen Iztok, potem pa je dodal: "Na setu pa je bil res ves čas prisoten tudi njen fant, ki sem se ga sprva malce bal, potem pa sem hitro ugotovil, da je huda faca in sem izgubil tremo (smeh)
  • Kaj pa filmska žena, o kateri smo tudi pred dnevi pisali? "Maruša je vlogo žene odigrala super, smo pa te prizore ponavljali v nedogled, saj mi je bilo res kul, da ma nadira in krega. Med tem opravilom jo je bilo enkratno gledati."
  • Iztok je še pohvalil tudi barovca Miloša in slačifanta Rickyja, ki sta se dobro znašla v vlogar redarjev, še posebno Ricky pa naj bi navdušil ženski del ekipe. Pozabil ni niti na Rhyme Goda (ki je med drugim tudi Iztokov brat, kar je zanimiva informacija za tiste, ki si ne želijo spregledati še en mini privaten kibic v spotu za tiste, ki to vedo).
  • Za snemanje spota, v katerem nastopa celo profesionalna plesalka na drogu Nina Pejkovič, ki je zbrani družbi tudi pokazala, kako se rečem streže in ji je bojda šeškanje tudi najbolj pasalo, so šli zelo 'na roko' tudi v Venera Shopu. "Posodili naj bi nam tri sadomazo artikle, jaz pa sem jih potem nabral za celo vrečo in jim skoraj izpraznil trgovino," je med hahlanjem povedal Iztok.

Če gre sklepati po izjemni sinergiji akterjev, pa tudi o tem, kako so se ti našli in znašli, se nam maja, ko se obeta premiera spota, več kot očitno obeta nekaj zares posebnega. Ne le, da si lahko obetamo za cel šopek lepih in seksi deklet, nekaj znanih obrazov, veliko šeškanja in številna presenečenja, temveč je Iztok prepričan tudi, da bo s svojim tokratnim projektom dokazal Sloveniji, da 'puncam prav zares paše šeškanje in da film in roman nista le fantazija.'

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel