Iztok Gustinčič & Tomaž Klepač: Vračata se na festival!

Iztok Gustinčič & Tomaž Klepač: Vračata se  na festival! (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
28. 5. 2017

Vseslovensko priljubljena radijca, družabna voditelja in glasbenika iz Primorske Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač z Radia 1 se ob delu že pripravljata na poletni glasbeni nastop na portoroškem festivalu Melodij morja in sonca. 

"Predlani sva na MMS-u kot povabljena pevca s pesmijo Marina Legoviča zaključila na drugem mestu. Po lanskem premoru sva se letos odločila, da se prijaviva s pesmijo, ki jo je napisal Klepač sam in je bila sprejeta, kar bo dalo letošnjemu nastopu še dodatno težo. Portoroški festival je ena velika zabava, druženje z glasbeniki, s katerimi se skozi leto zaradi številnih obveznosti ne moremo veliko družiti, predvsem pa je tudi ponos nastopati v domačem kraju, na festivalu s tako veličastno tradicijo, pred polnim Avditorijem in seveda s prenosom v živo," nam je razkril Iztok.

V smehu je dodal: "Ponosen sem, da bom letos na odru MMS že petič. Verjetno se ga ne bom nikoli naveličal, ker je vsakič čisto nova pustolovščina. Verjetno pa pravim zato, ker upam, da bom še velikokrat nastopil. Jaz sem namreč na MMS hodil že kot 'mulc' z mojo mamo, kajti Avditorij je praktično 200 metrov zračne linije od mojega doma."

K vsemu je Tomaž, ki je letošnjo pesem napisal, še dodal: "Velika čast in ponos je biti del takega festivala, ki je ustvarjal in še ustvarja zgodovino slovenske glasbe."