Iztok Gustinčič: V gatah ob morju!

Iztok Gustinčič: V gatah ob morju! (foto: N.Divja) N.Divja
Vir: Nova
1. 5. 2017

Priljubljeni Primorec Iztok Gustinčič, ki z radijskim prijateljem in voditeljem Tomažem Klepačem na Radiu 1 vodi oddajo King, se je pred dnevi moral kljub zimskemu mrazu na slovenski obali soočiti s prav posebno radijsko kaznijo, nalogo Denisa Avdića, kjer je na koncu ostal zgolj v spodnjicah.

"Za 10. rojstni dan Radia1 se mora vsak javiti Vse najboljše Radio1, tudi vsi, ki delamo na radiu. V nasprotnem primeru nas je čakala kazen. V mojem primeru je kazen izbral Denis Avdič in mi naložil, da moram sam obleči gate in prepričati še vsaj pet žensk in moških, da to storijo. Na voljo sem imel deset ur časa," pove Iztok.

Dodal je še: "Taki izzivi so mi všeč, ker je konec koncev spodnje perilo zelo podobno kopalkam in sam nisem imel težav, je pa res, da sem bil prepričan, da za preostale naloga ne bo tako enostavna. Glede na to, da mi ni problem 100-krat vprašat, se pohecat in sem očitno dober prepričevalec, sem kar hitro nabral 5 žensk in na koncu celo 7 moških, ki so mi priskočili na pomoč ter se kljub kar zimskim temperaturam slekli do spodnjega perila. Najbolj pa sta me presenetili in razveselili mama in hči, ki sta se samo pogledali ter se vprašali: A sva? Sva in sta šli z mano do spodnjega perila!"