Jaaa, našli smo prve skupne fotografije sveže zaljubljene Jane Morelj s srčnim izbrancem, takole lepo sta videti skupaj!

10. 7. 2024
Deli
Jaaa, našli smo prve skupne fotografije sveže zaljubljene Jane Morelj s srčnim izbrancem, takole lepo sta videti skupaj! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica Jana Morelj že nekaj časa spet ljubi in zdi se, da piše zares lepo ljubezensko pravljico.

Voditeljica Jana Morelj dnikoli ni bila prav odprta glede svojega zasebnega življenja, o svojem preteklem partnerju Marku Žumerju nikoli ni prav veliko govorila in tudi sam se ni želel kaj veliko izpostavljati. Skupaj imata ljubko hčerko Mio, nato pa je pred časom kot strela z jasnega udarilo, da se je parček razšel, a Jana na to temo nikoli ni bila kaj preveč zgovorna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vidmar (@marko_vidmar)

Vse pa se zdi, da Jana ni nič več samska, saj naj bi ji srce ukradel postavni sodelavec Marko Vidmar, s katerim sta se nedavno potepala tudi po Dolomitih, pri tem pa je Marko na svojem profilu objavil tudi zares lepo fotografijo in tako vsem povedal, da ima oči samo za svojo Jano in da že nekaj časa pišeta lepo ljubezensko pravljico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vidmar (@marko_vidmar)

V Dolomitih sta se tako slikala na zares impresivni lokaciji, Marko pa je ob objavi fotografije ljubeče zapisal: "Moja," in dodal srce. Vse se zdi, da njuna ljubezen cveti, skupaj sta rada zelo aktivna, oba zelo rada kolesarita in zdi se, da jima je obema najbolj všeč, ko lahko čas preživljata v naravi. Marko dela na Radiu 1, letos je bil na primer tudi del ekipe akcije Deželaka Junaka in zdi se, da skupaj preživita zares veliko časa.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave