Jacob izkorišča svoj dan

Jacob poskuša Slovenijo osvojiti z novo skladbo Carpe Diem. (foto: Marta Lamovšek) Marta Lamovšek
Vir: Govori.se
30. 6. 2010

Po prvi skladbi 'Dvojno', s katero je na nedavnem tekmovanju Zlati glas Konga osvojil prvo mesto po mnenju strokovne komisije ter skupno drugo mesto, je Jacob posnel novo pesem.

"Po prvi skladbi 'Dvojno', s katero sem po mnenju strokovne komisije v Kongu osvojil prvo mesto ter skupno drugo mesto, je bil že čas, da posnamem novo skladbo," je povedal Jacob, ki se ta trenutek pripravlja na zadnje izpite pred diplomo na FDV. "Čaka me še nekaj izpitov, a te bom verjetno opravil, saj cele dneve preživim v knjižnici, ker želim resno in odgovorno dokončati študij," je še dodal pevec in izvrsten plesalec plesne skupine Kazina, ki si želi vsak dan v življenju izkoristiti do zadnje kapljice, kar naj bi bilo po njegovem tudi vodilo za vse ljudi na tem svetu.

"Pesem je delo uveljavljene produkcijske ekipe in priznanih slovenskih glasbenikov, med katerimi najdemo tudi basista Janija Haceta ter kitarista Bora Zuljana. Spremljevalne vokale so zapeli izvrstni R'n'b Wannabees, ki so sodelovali s številnimi glasbeniki," je še ponosen Jacob, ki upa, da bo skladba kmalu osvojila številne poslušalce.

Skladbo Carpe Diem lahko poslušate tudi na našem portalu.

Priporočamo