Jacqueline Kale je izbrisala profile na družbenih omrežjih, razkrivamo ZAKAJ se je odločila za ta korak

2. 11. 2021
Deli
Jacqueline Kale je izbrisala profile na družbenih omrežjih, razkrivamo ZAKAJ se je odločila za ta korak (foto: POP TV)
POP TV

Zagotovo se postavne svetlolaske spomnite iz šova Ljubezen po domače.

Jacqueline Kale se je številnim gledalcem vtisnila v spomin s svojo neposrednostjo in simpatičnostjo, njen videz pa je številne očaral.

Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kako telovaditi z dojenčkom, prizor je nadvse poučen

Zato ji je marsikdo sledil na družbenih omrežjih tudi po koncu šova. A čez nekaj časa se je izkazalo, da je ugasnila vse svoje profile. Še marca letos, ko se je poročila s svojim srčnim izbrancem, je delila nekaj zaljubljenih prizorov, a čez nekaj mesecev so bili njeni profili izbrisani.

Pred kratkim je slovenskim novinarjem pojasnila, zakaj se je odločila za ta korak in kaj se ji zdaj dogaja. Letos je pustila delo, ki ga je opravljala - delala je kot natakarica - in se začela posvečati svoji izobrazbi. Hoče postati zdravstvena negovalka, saj je to poklic, ki bi ga rada opravljala. Še vedno živi v Sloveniji, njen soprog pa se vsak dan vozi na Hrvaško, kjer ima svoje podjetje. Sama se na Reko sicer ne bi preselila.

Jacqueline je vajena pozornosti medijev, a njen izvoljenec je bolj zadržan in se noče izpostavljati. Dejala je, da njegovo odločitev spoštuje, zato zdaj namesto o njuni prihodnosti govori samo o svojih načrtih.

Preberite več na cosmopolitan.si