Jaka Mankoč (MasterChef) ima strogo mentorico!

Jaka  Mankoč (MasterChef) ima strogo mentorico! (foto: Matia Ščukovt) Matia Ščukovt
Vir: Nova
28. 6. 2018

Letošnji tekmovalec v kuharskem šovu MasterChef Slovenija, 27-letni Koprčan Jaka Mankoč, ki je po izobrazbi zdravstveni tehnik, ne skriva ljubezni do kuhanja, zato je tudi v letošnjem kuharskem tekmovanju po prikazanem znanju najverjetneje eden od favoritov za končno zmago.

Izvedeli smo, da je Jaka med pripravami na tekmovanje znanje usvajal tudi pri strogi sodnici in kuharsko slaščičarski mojstrici Almi Rekić, katero v letošnji sezoni številni pogrešajo, saj je kot ženska v preteklih sezonah s svojo ostrostjo dala vedeti, da kuhinja ni hec, ampak trdo delo do kulinarične zmage, ki zadovolji tako gosta kot samega kuharja.

Pred dnevi je Alma na svoji Facebook strani z iskrenimi besedami zapisala ter jasno dala vedeti, da je bilo delo s Primorcem res polno obratov, a sta na koncu oba zadovoljna, saj kuharsko znanje Jake preseneča iz oddaje v oddajo tudi letošnje sodnike Karima, Luko in Bineta: "Dragi moj Jaka Mankoč. Zdaj počasi lahko s ponosom rečem, da sem vesela, predvsem mi je bilo v čast biti mentor tebi, te voditi skozi tvojo kulinarično pot. Šla sva skupaj skozi vzpone in padce, šla sva skupaj skozi vse procese, ki jih mora kuhar dati skozi. Vem, da ti je znalo biti tudi naporno z menoj, a zdaj veš, zakaj. Jaz pa tudi," je razkrila Alma in dodala: "Vedno si vsakič znova in še vedno požiraš besede, tudi če so težke, a zato si zdaj tu, kjer si. Si čudovit fant, s čisto dušo. Ponosna sem nate, ponosna neizmerno. Rada te imam."

Foto: Matia Ščukovt