Mladi zmagovalec MasterChefa Jaka Mankoč navdušuje s svojimi kuharskimi mojstrovinami, včasih pa se pusti razvajati.
Zato ne preseneča, da je bil med prvimi, ki je okušal suši na terasi Mystica. 27-letni kuharski virtuoz, ki obožuje morsko hrano, suši pripravi redko, zato mu je bila izkušnja na terasi Hotelov LifeClass Portorož zelo všeč.
"Obisk v sushi, cocktails & shisha loungeu Mystica je bil nepozaben. Sam se zelo redko lotim sušija, saj je priprava zelo zahtevna. Terasa z norim pogledom, sveža in odlična hrana ter okusni koktajli pričarajo nepozabno izkušnjo ... mene to prepriča." Japonske mojstrovine slovijo po vsem svetu, specialiteta pa je prava razvada za brbončice. Navdušuje tudi našega kuharskega mojstra, ki je v prijetnem večeru ob odprtju prve in edine suši destinacije na slovenski Obali užival v družbi svoje srčne izbranke.
Besedilo: A. P. K. // Fotografija: osebni arhiv
Novo na Metroplay: Maja Keuc iskreno o življenju na Švedskem in kaj jo je pripeljalo nazaj