Jakov Fak: Hiša bo kmalu končana!

Jakov Fak: Hiša bo kmalu končana! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
7. 5. 2018

Čeprav se je olimpijska mrzlica, ki je med OI v Pjongčangu zajela Slovenijo, že pomirila, ostajamo vsi v enaki meri ponosni na naše junake, ki so se iz Južne Koreje vrnili z medaljami. Biatlonec Jakov Fak tudi ob nedavnem zaključku v Olimpijskem izobraževalnem centru v Ljubljani ni skrival veselja, zdaj pa bo v roke prijel orodje in zaslužen počitek namenil gradnji hiše.

Potem ko se je z bližnjimi in navijači že dodobra poveselil ob srebrnem odličju, ki ga je prinesel s Pjongčanga, so njegovi pogledi osredotočeni na prihodnost, tudi prihodnjo sezono. Zaveda se, da je uspeh velik gradnik za naprej, vendar na lovorikah stare slave ne nameravam počivati.

"Mislim, da je prav, da se lahko vsi, ki smo življenje posvetili športu, pohvalimo z medaljo," je povedal biatlonec. Po naporni sezoni ga čaka nekaj počitka, ki ga bo posvetil svojim najdražjim, ob tem pa prizna, da se bodo počitnice vrtele tudi okrog gradnje nove hiše.

Slednja stoji v Lescah, kot pa je videti na slikah, gradnja kar hitro napreduje. "Desetega junija nas čaka vselitev," z optimizmom napove Fak, vendar pa so ga ob tem prijatelji že pobarali, da se vsaka gradnja lahko zavleče, vsaj po njihovih izkušnjah. Tega se dobro zaveda tudi športnik, ki z optimizmom zre proti poletju, ko bo lahko že kosil trato okrog hišice in opazoval svojo hčerko, kako bo uživala na vrtu.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: Helena Kermelj, Igor Zaplatil

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri