Jan Jugovic svoji srčni izbranki Teji Perjet napisal javno ljubezensko pismo

Jan Jugovic svoji srčni izbranki Teji Perjet napisal javno ljubezensko pismo (foto: Goran Antley) Goran Antley
9. 10. 2018

Bloger Jani Jugovic, ki ga širna Slovenija bolje pozna pod imenom Cool fotr, je svoji srčni izbranki Teji Perjet posvetil čudovito ljubezensko izpoved.

Jani Jugovic in Teja Perjet sta se spoznala v šovu Gostilna išče šefa in kmalu je med njima preskočila iskra. Kasneje sta si zaljubljenca ustvarila skupni dom in danes sta ponosna starša male princeske Sie in princa Inaja, Jani pa ima iz preteklega razmerja še sina Taja.

V zadnjih letih sta na prvo mesto postavljala predvsem otroke, zato je za njune skupne trenutke velikokrat zmanjkalo časa in energije, a zdaj, ko sta tako Sia kot tudi Inaj že v vrtcu, se najde čas tudi za njiju. "Ko moški ljubi žensko ... Končno sva spet našla tisto najino iskrico, tisto nekaj več kar najino ljubezen dela popolno. Najprej je prišla Sia in postaviš malenkost naju na stran, potem je prikorakal še Inaj in sva resnično ves najin čas podredila njima, ampak z največjim veseljem. Sedaj, ko je tudi Inaj v vrtcu sva pa lahko zopet začela biti midva, se nežno gledati, uživati v trenutkih in dihati skupaj. Ljubim te," je Jani nežno zapisal o svoji Teji in ji tako na najlepši mogoči način izpovedal ljubezen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️When a man loves a woman.... Končno sva spet našla tisto najino iskrico, tisto nekaj več kar najino ljubezen dela popolno. Najprej je prišla Sia in daš malenkost to najino na stran, potem je prikorakal še Inaj in sva resnično ves najin čas podredila njima, ampak z največjim veseljem ❤️ Sedaj, ko je tudi Inaj v vrtcu sva pa lahko zopet začela biti midva, se nežno gledati, uživati v trenutkih in dihati skupaj❤️ @coolmamacitaa ljubim te🙈 • • 📸 by amazing @janasnuderl • • • • • #couplegoals #couplephotography #inlove #igljubljana #ifeelsLOVEnija #happiness #mysoulmate #proud #tothemoonandback #love #coolmamacitaa #coolfotr #peopleofljubljana #sanjskaobleka #sensmenswear #fulloflove #together

A post shared by Cool Fotr😎 (@coolfotr) on

Teja je pretekli teden za večerni dogodek oblekla celo poročno obleko in številni so se spraševali ali to pomeni, da bo že kmalu stopila pred oltar, a kot kaže, bomo na ta trenutek še malo počakali. "Še kar nekaj časa bo minilo, predno bom res v vlogi neveste. In to mi čisto paše. Vloga mamice mi je najpomembnejša vloga," je zapisala Teja ob fotografiji poročne obleke.

Kakorkoli že, vsekakor je že zdaj videti povsem pripravljena za sprehod do oltarja, saj "njena" poročna obleka jemlje dih.

Priporočamo