Jan Klobasa se je po kmetiji vrnil nazaj k svoji Sari

18. 10. 2017 | Vir: Lady
Deli
Jan Klobasa se je po kmetiji vrnil nazaj k svoji Sari (foto: arhiv Pop TV)
arhiv Pop TV

Jan Klobasa nam je zaupal, da se zdaj, ko je po dvoboju s Tomažem Bogovičem zapustil kmetijo, počuti odlično. Vrnil se je k svoji punci Sari, s katero sta skupaj že tri leta.

S Saro sta se seznanila na letovanju v Baški. Sam prihaja iz Gornje Radgone, Sara pa je iz Svetega Jurija, tako da med njunima domovanjema ni prevelike razdalje. Sara se je zdaj preselila v Ljubljano, saj se je odločila, da bo postala babica in tako pomagala mladim mamicam v obdobju, ko potrebujejo največ pomoči, torej med porodom in po njem. Jan je končal šolanje na biotehnični šoli in se izšolal za kmetijsko-podjetniškega tehnika. Trenutno išče zaposlitev. Pravi, da bi delal, kar bi pač dobil, glede na to, da je v Gornji Radgoni in njeni okolici precej težko najti zaposlitev. Misli, da se je na kmetiji pokazal v dobri luči, in morda mu bo to prineslo tudi kakšno korist v vsakdanjem življenju.

Prizna, da ga ljudje na ulici prepoznajo in da dobiva pozitivna sporočila in pohvale. Sara se na začetku ni strinjala, da se je prijavil v resničnostni šov Kmetija, a se je Jan pozneje, ko je bil sprejet, vseeno odločil za sodelovanje. Zaradi tega se nista sprla. Sara nam je potrdila, da nad Janovo odločitvijo sprva res ni bila navdušena, a jo je pozneje sprejela. Jan priznava, da se je na kmetiji močno navezal predvsem na Majo in Mileno. "Če si 24 ur na dan z nekom, se nanj navežeš." Mileno je sprejel kot mamo, Majo kot prijateljico.

Izmed vseh udeležencev letošnje Kmetije bo njiju tudi najbolj pogrešal. Za Damjana pravi, da je dobrosrčen človek, za Branka pa, da je bil na začetku v redu, pozneje, ko je nastopil kot glava družine, pa je izgubil vajeti iz rok. Krivde zaradi politega olja in posledične nominacije Tomaža za dvobojevalca ne priznava. "Mi smo rekli naj neha, ker smo ugasnili ogenj. Jaz sem vstal, Tomaž pa je vrtel stiskalnico naprej in polil olje." Ko smo Saro povprašali o tem, kakšne občutke je imela, ko je spremljala Jana po televiziji, nam je zaupala: "Dogajanja nisem spremljala redno, ker se zaradi študija pozno vračam domov.

Ni bilo pa nobenega ljubosumja. Milena je le starejša ženska in se je videlo, da je bil to prijateljski odnos. Tudi pri odnosu do tekmovalke Maje se je videlo, da je zgolj prijateljski." Zdaj, ko Sara študira v Ljubljani, sta se dogovorila, da se Jan k Sari v Ljubljano ne preseli, k njej prihaja le ob koncih tednov. Sara se namerava po študiju vrniti domov, v objem k svojemu Janu. Jan pravi, da je bila to enkratna izkušnja, vendar zaradi razmer, ki so na kmetiji resnično težke, se v tovrstni šov zagotovo ne bi več prijavil. Verjetno se tudi za udeležbo v katerem izmed drugih resničnostnih šovov ne bi odločil, pušča pa odprte možnosti.

Aleš - Rod

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan