Jan Oblak zadovoljen s preteklo sezono

Jan Oblak zadovoljen s preteklo sezono (foto: arhiv turnirja) arhiv turnirja
Vir: Nova
21. 6. 2017

Ko so nogometaši že končali klubsko sezono, so  opravili tudi reprezentančno delo kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Med izbranci Srečka Katanca je bil tudi Jan Oblak, ki se je v Slovenijo vrnil že pred časom, saj je bil na množično obiskanem turnirju Jana Oblaka, ki ga že tradicionalno organizirajo v njegovem rodnem mestu Škofji Loki.

Škofjeločan je sicer izrazil zadovoljstvo nad preteklo sezono, čeprav je priznal, da jim na začetku ni kazalo najbolje. Prav zato v počitniške dni vstopa z nasmehom na obrazu, zanj pa so poskrbeli tudi otroci na nogometnem turnirju Jana Oblaka, ki niso skrivali navdušenja nad nogometnim idolom.

Jan Oblak

Vratar madridskega Atletica je bil tako na nedeljski tekmi prvega vikenda kot tudi na sobotni tekmi drugega ter razveselil nadobudne nogometaše, saj je bil pripravljen na slikanje z malčki pa tudi deljenje avtogramov. Zahvalil se je organizatorjem turnirja in si ogledal nekaj nogometnih utrinkov, potem pa se je moral posloviti ter se pridružiti soigralcem iz reprezentance na pripravah za tekmo proti Malti.

Maja Muhič