Jan Plestenjak bo letos počival in snemal nove pesmi

Jan Plestenjak bo letos počival in snemal nove pesmi (foto: Nova press) Nova press
27. 1. 2015

Plestenjak si namerava letošnje leto vzeti za počitek in snemanje novih pesmi. Izvedeli pa smo, da ne bo pozabil na svojo nemirno motoristično strast, saj je svojim prijateljem zaupal, da bo v sončnem vremenu z motorjem spet raziskoval slovenske kraje.

Jan se je ob koncu preteklega leta za leto dni glasbeno poslovil od slovenskih odrov in svojega občinstva, a ne miruje.

Poleg gostinskih obveznosti, ki jih ima v lokalu Soba 102, tam ga največkrat opazijo v družbi prijateljev, čas najraje preživlja na slovenski obali, natančneje v Strunjanu.

Morje je bilo vedno Plestenjakova velika inspiracija za pesmi. Mi smo ga opazili na strunjanski plaži v smeri nekdanje restavracije Lambada, kjer je, zakrit za sončnimi očali, ves zamišljen zrl v morje in njegovo valovanje. Opazili smo, da Jan na obrazu ni imel nasmeha in je deloval dokaj resno, kar pomeni, da je v sebi skladal in pisal nove pesmi ali pa čakal na svojo ljubezen Tino. No, ljubezen, če še traja, saj po slovenski obali krožijo govorice, da je razmerje med Janom in Tino nadvse čudno, saj sta in nista skupaj kot par. Težko je reči, ali je ta skrivnostna ljubezen med njima obstala in zakorakala v leto, ko bo Jan najverjetneje imel veliko več časa za ljubljeno osebo. Izvedeli pa smo, da ne bo pozabil na svojo nemirno motoristično strast, saj je svojim prijateljem zaupal, da bo v sončnem vremenu z motorjem spet raziskoval slovenske kraje.

Značke: Jan Plestenjak