Jan Plestenjak & Branko Đurić Đuro: Medijca pod drobnogledom paparacev!

Vir: Nova
22. 6. 2011

Super slovenska medijca, pop pevec Jan Plestenjak ter režiser in igralec Branko Đurić - Đuro, sta v teh prvih poletnih dneh nadvse 'besna', saj njuni luksuzni vili v Fiesi in Strunjanu nenehno preletavajo letala različnih velikosti.

Jan se je že pred časom potožil, da pred vse bolj nadležnimi slovenskimi paparaci v zadnjih letih, ko je prvi glasbenik, v Sloveniji nima miru nikjer, zato se ne hodi več sončit in kopat na strunjansko obalo, kamor je pred leti z veseljem zahajal.

Iz skritih strunjanskih virov smo izvedeli, da se tako po novem Jan najraje sončnim žarkom izpostavlja kar na domačem vrtu pred hišo. A glej ga zlomka, počasi bo treba najti drugo lokacijo za sončenje, saj nam je s slovenske Obale ena od naših rednih bralk poslala fotografije iz letala, kjer je iz ptičje perspektive lepo vidna bogata pevčeva strunjanska posest, ki jo z vseh strani ščiti neokrnjena narava.

Na drugi strani, natančneje v Fiesi, pa smo od bližnjih sosedov znanega igralca izvedeli, da Đuro s svojo Tanjo že lep čas razmišlja o tem, da bi s posebnimi žarčnimi odsevi in tehnološkimi napravami, ki zameglijo slikanje v aparatih, preprečil slikanje njune vile iz bližine in zraka. Mu bo uspelo?!