Jan Plestenjak & Eva Boto: Najbolj vroča roba

Jan Plestenjak & Eva Boto (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
16. 1. 2012

Ko je prejšnjo nedeljo mlada, komaj 16-letna pevka Eva Boto osvojila finale oddaje Misija Evrovizija, je bila srečna kot verjetno že dolgo ne. Vsaj tako so mislili vsi, ki niso vedeli, da je Eva ena redkih srečnic, ki lahko z gotovostjo reče: To leto bo moje.

Odlična ponudba

A kako v teh negotovih časih trditi takšno stvar, in to pri 16 letih? Če ti skladbo, ki se je na dan izida tega članka začela predvajati na slovenskih radijskih postajah, napiše in jo s teboj še zapoje največji 'hitmejker' pri nas Jan Plestenjak, potem takšna trditev ni ravno iz trte zvita. »To, da sem zmagala na oddaji Misija Evrovizija, je seveda nekaj nepopisno norega, a da sem dobila skladbo To leto bo moje, ki jo je napisal Jan, in da sem z njim zapela v duetu, to pa je povsem druga zgodba. To je uresničitev vseh glasbenih sanj,« nam je zaupala Eva Boto, še objokana od sreče, le nekaj trenutkov po tem, ko je stopila z odra Misije.

»Pesem je odlična, všeč mi je, vem, da sem se potrudila, in mislim, da je Jan to opazil,« nam je še povedala Eva, ki je že med oddajo postala tarča številnih člankov in fotografov, zdaj pa bo s tem, ko je stopila ob bok največjemu pri nas, svoj status mlade, nadvse obetavne pevke samo še utrdila. Odlična ponudba, ki jo je dobila Eva, je priložnost, ki se je ne izpusti kar tako iz rok.

Pesmi Jana Plestenjaka in Eve Boto To leto bo moje prisluhnite tukaj.

Priporočamo