Jan Plestenjak: Gostinske težave?!

Vir: Nova
8. 3. 2010

Najbolj priljubljen slovenski pevec Jan Plestenjak je z mislimi že pri poletju. Izvedeli smo, da bo njegov lokal Playa, ki ga vodi z največjim glasbenim založnikom Boštjanom Menartom na študentski plaži pred Bernardinom, še pred poletjem ponovno odprl svoja vrata.

Slovenski poslovni zavistneži, ki jih ni malo, našemu prvemu pevcu na slovenski glasbeni sceni že lep čas očitajo, da se z lokalom na elitni lokaciji v Portorožu, ki jo upravlja ŠOUP, skozi poletje okorišča ter da ne izpolnjuje vseh obveznosti po pogodbi. Jan se na take govorice ne ozira in javno pove, kar si misli o vseh brezciljnih natolcevanjih.

»V preteklosti se nam je dostikrat  dogajalo, da so nas želeli odstraniti, prijavljali so nas, da za plažo ne skrbimo dovolj. Sam osebno Playo jemljem kot lokal, kjer kot ekipa delujemo bolj za dušo, saj poletne večere glasbeno popestrimo za vse okuse, kjer v prvi vrsti ponudimo program in aktivnost za mlade. Za sam gostinski lokal in okolico skrbimo, kot je v naši pristojnosti. Lokal pa v poletni sezoni ne prinaša nobenega dobička, s katerim bi se lahko kdorkoli okoriščal.«