Jan Plestenjak in Challe Salle: Sodelovanje se je zgodilo spontano!

Jan Plestenjak in Challe Salle: Sodelovanje se je zgodilo spontano! (foto: Domen Jančič) Domen Jančič
Vir: Story
12. 5. 2018

Večni zapeljivec med pevci Jan Plestenjak je dobil odlično idejo! Svoje oboževalke je pomladil, saj je k sodelovanju pri pesmi Velik je ta svet povabil najbolj vročega raperja in najbolj zaželenega med dekleti Challeta Salleta!

Idejo je predstavila glasbena založba Menart Records, s katero sodelujeta oba pevca, zgodbo pa sta na koncu povezala vodja založbe Dean Windisch in Challetov producent Damjan Jović.

"Sodelovanje se je zgodilo spontano, zainteresirana sva bila oba. Jan je z ekipo pripravil pesem in posnel svoj del ter mi vse skupaj poslal. Tako da je celotna ideja glede vsebine in produkcije njegova, jaz se pojavim kot gost," nam je zaupal Challe, ki mu je bila pesem v hipu všeč: "Napisal sem svoj del besedila in posnel vokale ter se v svojem stilu vključil v pesem. Jana zelo spoštujem, tako kot glasbenika in kot osebo. Zame je eden od najuspešnejših glasbenikov v zgodovini Slovenije in v čast mi je, da sodelujeva. Kot otrok sem začel poslušati njegove pesmi po radiu, prve pesmi, ki so mi dobro ostale v spominu, pa so z albuma Amore mio, ko sem imel okoli deset let. Od takrat sem ga redno spremljal in poslušal, mislim da imam doma celo nekaj njegovi cedejev."

Za oba pevca pa tudi vemo, da imata veliko oboževalk, ki se bodo zagotovo razveselile njunega sodelovanja. "Najini oboževalci in oboževalke se razlikujejo predvsem po starosti, saj sva glasbenika dveh različnih generacij. Super je, da se domači glasbeniki povezujemo in sodelujemo, saj mislim, da si publika to želi in tudi zasluži. Še posebej, če združita moči dva najboljša v svojem žanru. Obenem pa s kvalitetnimi izdelki tudi dvigujemo raven slovenske glasbe, ki je danes precej podcenjena," še za konec doda priljubljeni raper.

Besedilo: Ilona Penzeš // Fotografije: Domen Jančič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story10/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 10/2018

Story 10/2018, od 26. 04. 2018