Jan Plestenjak razveselil oboževalko in poskrbel za solze sreče!

Europark in Jan <br />Plestenjak sta <br />Lojzki z Zgornje <br />Ložnice pričarala <br />nepozabno <br />doživetje. (foto: Urša Culiberg) Urša Culiberg
Vir: Nova
18. 6. 2019

Navajeni smo že, da Jan Plestenjak rad preseneča skupaj z nakupovalnim središčem Europark. V mesecu maju sta z združenimi močmi poskrbela za še en nepozaben večer: za gospo Lojzko Oblonšek z Zgornje Ložnice, njene najbližje in najboljše prijatelje.

Skupaj so uživali v Janovih melodijah, ki jih je zaigral in odpel samo zanje. V Europarku Maribor so namreč v sklopu januarskega srečanja, ki so ga poimenovali Spoznaj Jana, pripravili nagradno žrebanje za Janov koncert na domu. Tokrat je bila srečna izžrebanka prav gospa Lojzka, ki se je nagrade zelo razveselila.

“Ko so me poklicali iz Europarka, da sem srečna nagrajenka Janovega koncerta na domu, sem bila v službi. Najprej sem se ustrašila, kaj pa zdaj – ali lahko jaz gostim na domu zvezdo, kot je Jan? Ali bom sploh zmogla?” je zaupala Lojzka.

Jan Plestenjak

Seveda ji je to uspelo. V družbi svojih najbližjih, med katerimi sta bila tudi njena otroka Alina in Jan, je bil večer nepozaben: “Težko opišem občutke sreče, saj mi solze polzijo po licu in jim ni videti konca. Koncert je bil poln čustev in lepe glasbe – drugačen od vseh, ki sem jih obiskala. Bil je moj. Jan je res preprost človek, ki nas je vse očaral s svojim prihodom, petjem, sproščenim pogovorom ter nasmehom.”

Besedilo: Mihaela Margan Kocbek