Jan Plestenjak je v družbi TEGA znanega slovenskega para zelo užival, na poletni večer so si vsi trije privoščili razvajanje

Jan Plestenjak je v družbi TEGA znanega slovenskega para zelo užival, na poletni večer so si vsi trije privoščili razvajanje (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
18. 8. 2022

Že večkrat so se pokazali skupaj, a v tako dobrem in malce navihanem razpoloženju jih še nismo videli.

Jan Plestenjak poletje preživlja delno delovno, s svojimi odrskimi nastopi razveseljuje oboževalce po celi Sloveniji. Enako počneta njegova kolega, znan slovenski glasbeni par, Marjetka Vovko in njen soprog Raay. Marjetka in Jan sodelujeta tudi po glasbeni plati, saj sta posnela skupno pesem z naslovom V naju še verjamem, ki je v hipu postala prava uspešnica.

Anamaria Goltes pokazala družbo, v kateri je na vso moč uživala, njen Luka jo zagotovo močno pogreša

Očitno pa se odlično razumeta tudi po zasebni plati, če sklepamo po prizorih, ki sta jih oba - tako Jan kot Marjetka - objavila na Instagramu. Marjetka, njen soprog Aleš Vovk Raay in Jan so tako skupaj preživeli poletni večer in se malce poveselili ter nazdravili s kozarčkom rujnega.

Vsi trije so bili odlično razpoloženi, marsikoga pa zanima, ali snujejo skupne glasbene projekte. Če jih, bodo zagotovo dosegli uspeh! Mi pa držimo pesti, da bi nastala še kakšna lepa in romantična pesem, ki bi zagotovo razveselila številne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)