Jan Plestenjak: Ljubimke skrbno izbira

Vir: Nova
10. 5. 2011

Pred dnevi smo na spletni strani našega najbolj priljubljenega medijca Jana Plestenjaka opazili zanimiv zelo oseben blog, kjer je Jan prvič jasno razkril oseben pogled na svoje zasebno življenje.

»Vedno poslušam očitke s strani medijev, da skrivam osebno življenje zase. Kaj sploh je osebno? Če si čustveno inteligenten človek z odprtimi očmi in srcem, dojemaš vse okoli sebe zelo osebno. In verjamem, da je večina ljudi takih, če ne vedno se jim vsaj na trenutke odprejo vrata sočutja. Sam nikoli nisem ločil mojega osebnega življenja in tistega, ki ga diham kot medijski človek.

In če so me kdaj spraševali ali je v meni kdaj dilema če je dekle z mano zaradi mojega uspeha, slave ali pač zaradi mene - preprostega Jana sem jim vedno odvrnil takole: Ne bi mogel biti z žensko, ki bi oboževala moje delo in vse kar je z njim povezano in me ne cenila kot osebo. In ne bi mogel biti z žensko, ki bi me ljubila kot osebo, obenem pa ne bi cenila mojega ustvarjanja, ker potem enostavno ne bi ljubila mene v celoti – osebno.« Ni kaj, Jan še vedno išče tisto pravo pot v življenju, ki mu je na glasbenem področju dala veliko, zasebno pa še vedno zelo malo.

Priporočamo