Jan Plestenjak močno šokiral, ko je povedal, da je to njegov zadnji in da se zdaj poslavlja

27. 5. 2020

Slovenski glasbenik Jan Plestanjak je v podcastu Avtomat voditelja Davida Urankarja nemalo šokiral, ko mu je zaupal, da je to njegov zadnji intervju in da se za leto dni in tri mesece poslavlja, ker si bo vzel čas zase.

"Ponosen sem, da je v jubilejni epizodi Avtomata moj gost prav Jan, ki je znan po tem, da se načeloma izogiba medijem in zelo ceni svojo zasebnost. Glede na to, da se je odločil, da naslednje leto in tri mesece ne bo dal nobenega intervjuja in je torej gostovanje v Avtomatu njegova zadnja medijska pojava za daljši čas, je to res posebno doživetje," je v podcastu Avtomat razkril David Urankar in bil pri tem še kako ponosen, da se je za zadnji intervju odločil prav pri njemu.

Jan je bil v podcastu zelo odprt, med drugim pa je voditelju povedal tudi kaj si misli o svojih glasbenih kolegih. "Jaz sem zdaj videl – 'v koroni' –, kako so vsi objavljali na Instagramu razne koncerte s kavča, samo da me ne bo kdo pozabil. Naprej, nobeden od nas ni tako pomemben, da bi se z nami ljudje zelo obremenjevali. Ljudje imajo otroke, položnice, zdravstvene domove, treba je zaslužiti in preživeti." 

Jan se za zdaj poslavlja, za oktobra prihodnje leto pa načrtuje veliki koncert, kjer se bo vrnil v velikem slogu in verjamemo, da ga bodo njegovi številni oboževalci sprejeli radostnih src.