Jan Plestenjak: Na dopust ne gre nikamor

Vir: Story
4. 7. 2009

Že lansko leto je Jan Plestenjak, lepotec, ki edini v Sloveniji z lastno glasbo napolni zahtevno ljubljansko dvorano Tivoli, preživel delovno.

Ko smo Jana vprašali, kam gre na počitnice, nam je odvrnil: “Kaj so to počitnice?” Njegov projekt, ki je obnorel Slovenijo, je zdaj ‘pod kapo’ in letošnje poletje bo spet preživel med štirimi stenami. Jan prisega na delovno vnemo in nedvomno mu uspeh pri delu daje tudi zahtevano energijo za nastope.

“Kot vedno je poleti veliko nastopov, Slovenijo prekrižarimo po dolgem in počez in priznam, da me vsak koncert po svoje preseneti. Ljudje nam dajejo močno energijo in to se pozna tudi na meni,” nam pove Jan, ki počitnic v pravem pomenu besede že dolga leta ne pozna.

Garač se bo tako letos na prošnjo svojega zvestega prijatelja in kitarista Zdenka Cotiča, žive legende slovenske glasbe, zaprl z njim v studio na Dekanih in ustvarjal glasbeni projekt velikih razsežnosti.

“Cote si je že nekaj časa želel ustvariti svoj glasbeni projekt, pri katerem bi sodelovali številni znani in uveljavljeni, predvsem pa kakovostni pevci,” nam o projektu, ki ga je začel ta teden, zaupa Jan.

“Seveda smo nabrali odlično ekipo, ki jo bom vodil kot producent, in vsekakor mi bo delo vzelo veliko časa, saj bomo v naslednjih tednih snemali prav vsak dan,” je opisal svoje načrte za poletje Jan.

Jan, za katerega prijatelji sicer pravijo, da je znan po tem, da se, ko ima čas, enostavno usede v svoj jekleni konjiček in odide na oddih, torej letos ne bo imel ravno veliko prostega časa, a nekaj ga vseeno bo in tega bo zagotovo preživel v družbi prijateljev in znancev, ki si vedno, ko je to le mogoče, medsebojno krajšajo čas.

DonFelipe

Nova Story že v prodaji

Story