Jan Plestenjak: Na zajtrku z neznanko

Jan si vsak dan okoli poldneva privošči kavico in rogljiček v svoji najljubši kavarni Central Cafe v Portorožu. (foto: Story press) Story press
Vir: Story
20. 8. 2012

Večnega šarmerja Jana Plestenjaka v javnosti le redko srečamo v družbi mične gospodične, prejšnji konec tedna pa je našemu paparacu padla sekira v med. Pevca je namreč ujel med sobotnim zajtrkom v njegovem najljubšem portoroškem lokalu, tam pa ni bil sam, temveč s postavno rjavolasko.

Jan Plestenjak je znan po tem, da ima čez dan že nekaj let, odkar živi na slovenski obali, ustaljeno rutino. In sicer si po uspešnem večernem koncertu ali naporni noči, ko najraje ustvarja, rad privošči malce daljši spanec, tako da je zajtrk zanj običajno takrat, ko preostali smrtniki razmišljamo že o tem, kaj bomo jedli za kosilo.

Tokrat pa smo bili prav presenečeni, ko smo ga na sobotno dopoldne opazili na zanj 'jutranji' kavici in rogljičku v njegovi najljubši kavarni Central Cafe v bližini hotela Palace v Portorožu. Čeprav jutranjo rutino navadno opravi sam, mu je tokrat družbo ob kavici in pomarančnem soku delala neznana gospodična. Že na daleč je bilo očitno, da se zelo dobro poznata, saj sta se ves čas pogovarjala, smejala in uživala ob branju svežih časopisnih novic.

Dvojica se z naključnimi mimoidočimi, ki so seveda radovedno pogledovali k njuni mizi na pločniku blizu prometne ceste, ni prav nič obremenjevala, temveč sta se zatopljeno pogovarjala in brala časopis. Čeprav so fotografije posnete z varne razdalje, da pevec paparaca ni opazil, si je mično rjavolasko ogledal tudi od blizu, vendar pa ni bila nobena od tistih, s katerimi Jana v intimnem smislu povezujejo v zad­njih mesecih.

Zadnja na tem seznamu je bila seksi ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova, s katero naj bi pevec 'šamiral' že pred časom, pred kratkim pa naj bi si čustva intenzivno izkazovala tudi v zasebnosti njegove vile v Strunjanu. Govorilo se je še, da sta skupaj preživela romantičen dopust na tropskem otočju Maldivi in po tem, ko je Nadiya na svojem profilu na Facebooku objavila fotografijo dveh prstanov, so se začela ugibanja o zaroki, česar pa ni želela komentirati.

O govoricah se je na družabnem omrežju presenetljivo razpisal tudi Jan sam. "... sem mislil, da snemam v Brdih, v Dekanih, da sem bil malo v Strunjanu, pa malo v Škofji Loki ... pa berem, da sem bil na Maldivih ... Sem se včasih zamislil nad sabo, ko sem se sam vozil naokoli z motorjem ... pa berem, da sem zaročen ... A se mi sanja? No, trenutno sem v Mariboru in je prav lepo na tem koncu," je šaljivo zanikal govorice, da je pred lepo Ukrajinko pokleknil na eno koleno.

Vmes so Nadiyo opazili tudi v družbi nekdanjega dolgoletnega fanta in soplesalca Mihe Vodičarja, s katerim sta ostala v prijateljskih odnosih, zato ni nič čudnega, da si tudi Jan občasno privošči druženje ob kavi s katero od prijateljic. Kava očitno ni bila nič kaj več kot 'prijateljska', bi bila pa zagotovo marsika­tera predstavnica nežnejšega spola vsaj za en dan na njenem mestu, da bi lahko ujela večnega šarmerja.

Ali ga bo v zakonski jarem 'zapela' Nadiya Bychkova, pa bomo morali še malce počakati.

Nova Story že v prodaji

Story