Jan Plestenjak & Nadiya Bychkova: Skupaj na Maldivih

Vir: Nova
28. 6. 2012

Najbolj zaželeni slovenski samec Jan Plestenjak si je po zelo uspešni vseslovenski turneji vzel čas zase in se malce umaknil od medijskih luči. A počiva vsekakor ne.

Iz skritih virov smo izvedeli, da počasi pripravlja material za novo ploščo, a vse proste trenutke po navedbah vira posveča izključno svoji (še vedno uradno nepotrjeni z njegove strani) ljubezni Nadiyi.

Priznala dopust

A glej ga zlomka. Minuli teden smo obiskali vrhunsko modno revijo Lisca v portoroškem GH Bernardin, kjer je plesna lepotica Nadiya Bychkova v vlogi manekenke več kot blestela. Med premorom med revijami nam je namenila nekaj besed o prestižnem dogodku in krajšem poletnem oddihu, ki ga je preživela s skrivnostno osebo.

»Vesela sem, da sem spet del ekipe manekenk podjetja Lisca, saj njihove modne izdelke naravnost obožujem. V ene kopalke iz letošnje kolekcije sem se popolnoma zaljubila, saj so v mornarskem slogu, ki zelo pristaja moji celostni podobi,« nam je kot iz topa razkrila Nadiya in nadaljevala o krajšem oddihu v tujini: »Svoj kratek in nepozaben enotedenski počitek oziroma oddih na Maldivih sem že imela. V trenutnem obdobju imam v načrtu veliko različnega dela in plesnih priprav, tako pride poleti v poštev le še kakšen dan za oddih na morju oziroma podaljšani vikend. Vse je odvisno od dogovora in uskladitve urnikov z vsemi obveznostmi. Na Maldivih je bilo res sanjsko. (smeh)«

Priznala sopotnika

Seveda je ob tem sledilo direktno vprašanje, ali je bila sama ali z ljubeznijo, pa je Nadiya pred odgovorom pošteno zardela v obraz in sramežljivo z nasmeškom zelo diplomatsko in skrivnostno odgovorila: »(smeh) No, no ... sama pa res nisem bila! Bilo je res sanjsko in romantično. (smeh)«

Glede na to, da je 'njen' Jan v enemu od intervjujev pred časom zelo nazorno poudaril: »Imam prijatelje po vsem svetu, lastniki hotelov me vabijo na Maldive, lastniki vil na Havaje ...«, si pa le upamo trditi, da si Jan vzel čas in sprejel povabilo poslovnih prijateljev ter da ni odšel sam, temveč s svojim dekletom.