Jan Plestenjak: Ne skrivata se več!

Jan Plestenjak: Ne skrivata se več! (foto: Matej Kos, Primož Predalič) Matej Kos, Primož Predalič
Vir: Story
4. 2. 2016

Dokler ne bo resno zaljubljen, bo očitno Jan Plestenjak vedno poskrbel za vroče govorice. Tudi tokrat so odjeknile, saj se je po razhodu z manekenko Taro Zupančič znova znašel v objemu Tine Gaber.

Nekaj je zagotovo jasno, kemija med postavno lobistko Tino in večnim šarmerjem Janom je očitno tako močna, da ju je znova združila. Parček nadaljuje ljubezensko zgodbo in po naših informacijah sta v zvezi že kar nekaj časa. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da se parček ne skriva, prav tako pa ne želi zveze izpostavljati, tako kot je to pred nekaj meseci storila Tara Zupančič, ki je bila z Janom v razmerju. Ampak če se vrnemo nazaj, je Janovo srce že gorelo za takrat temnolaso Tino. Po informacijah, ki smo jih dobili od njunih prijateljev, je bila zveza že v preteklosti precej razgibana, saj sta oba precej močna karakterja. Tina, ki je bila vajena nekoliko bolj načrtnega tempa življenja, se je velikokrat razburjala zaradi Janove umetniške duše, ki se prepušča ustvarjalnim trenutkom iz dneva v dan. Njegov dan je pač popolno nasprotje dnevu drugih ljudi, Tina pa se je na to težko navadila.

Njuno razmerje je trajalo kar nekaj mesecev in s prijatelji sta delila skupne trenutke, od vožnje z motorjem do različnih izletov po Sloveniji. Velikokrat pa so ju videli tudi v Novih Jaršah, kjer živi Tina.

Nato se je zgodba med njima končala in vsak si je poiskal drugo ljubezen. Jana je nekaj časa grela lepotica Tara Zupančič, ki se je takrat precej razgovorila o njuni ljubezni. Tara, ki smo jo spoznali v različnih televizijskih šovih, ima pestro manekensko zgodovino, zato ni nenavadno, da se je za brhko lepotico ogrel tudi Jan. A žal se je njuna zgodba zelo hitro končala in očitno je usoda poskrbela za to, da se je v tem času s svojim takratnim fantom razšla tudi Tina. Jana tako že nekaj časa znova srečujejo stanovalci Novih Jarš, kjer prebiva Tina, in iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je parček že nekaj časa znova srečen skupaj.

Napisala MIMA
Fotografije Matej Kos, Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story05/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 05/2016

Story 05/2016, od 28. 01. 2016