Jan Plestenjak o spremembah, ki so se mu zgodile v življenju in o tem, kje zdaj najde zadovoljstvo

Jan Plestenjak o spremembah, ki so se mu zgodile v življenju in o tem, kje zdaj najde zadovoljstvo (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 10. 2021

Pred kratkim je završala novica, da ima naš priljubljeni pevec novo dekle.

Jan Plestenjak svojega zasebnega življenja ne obeša na velik zvon in vseh podrobnosti ne deli z javnostjo, a tu pa tam le pricurlja kakšna novička. Tako se je pred kratkim izvedelo, da je njegovo srce ukradla 24-letna Lara, s katero so ga poleti videvali na slovenski obali.

Helena Blagne o tem še nikoli tako iskreno, zdaj je tudi ta resnica prišla na dan

Zagotovo se imata nadvse lepo in mirno živita svoje življenje, saj je Jan že spoznal, kaj je tisto, kar resnično šteje, kot je pred kratkim razkril za eno od slovenskih revij.

"Bolj strpen sem kot včasih. Obenem pa tudi ni več želje, da je vse treba poskusiti. Pa ne samo v odnosih, temveč sploh v življenju. Naučil sem se zaupati svojemu instinktu, začutiti in upoštevati, ko je nekaj dobro. Zdaj je manj krčev, nastajajo stvari, ki so še lepše. Ne spotikam se več ob nepomembnih napakah, soljudeh, delu. Postajam samozavesten, prepričan, da sem prav presodil. Vse postaja lažje in enostavnejše. Hitro najdem bistvo v življenju, glasbi, ljubezni. Izkušnje, kilometri na števcu so mi prinesli lep občutek. Sem zelo preprost človek, ki uživa v malih stvareh."

Vir: revija Lady

Med drugim je še dodal, da je postal precej občutljiv za nespoštovanje - in to ne samo do njega, temveč tudi za nespoštovanje med drugimi ljudmi.