Jan Plestenjak obljublja pikantnosti!

Vir: Lea
27. 3. 2013

Danes je za najbolj zaželenega slovenskega samca Jana Plestenjaka poseben dan, saj je dopolnil 40 let in izdal svoj novi 20. studijski album z naslovom Večja od neba, ki se je že zavihtel na prvo mesto lestvice najbolj prodajnih albumov na iTunes Slovenija.

Toda to še ni vse! Jana le še osem dni loči od premiere dokumentarnega filma Priznam, za katerega obljublja, da ga bomo v njem lahko končno videli tudi takšnega, kot ga vidijo le njegovi najbližji.

V Janovem življenju kot v filmu Priznam ima prav posebno vlogo njegova mama Dora. Sicer pa so o njem kar nekaj pikantnih skrivnosti povedali tudi člani njegovega spremljevalnega banda, Lado Bizovičar, Andrej Šifrer, Tomaž Domicelj, Tadej Toš, Jadran Ogrin in Modrijani. Jan pa je ekipo spustil tudi tja, kamor bi verjetno rada pokukala marsikatera njegova oboževalka, k sebi domov.

Napovednik za film Priznan, si lahko ogledate v novički: Jan Plestenjak, kakršnega še ne poznate!, sicer pa vse o nastajanju dokumentarnega filma o Janu Plestenjaku (kako dolgo je nastajal, kdo so njegovi najbolj zvesti spremljevalci in kako to, da je pevec sploh pristal na to, da odstrne tudi najbolj intimni del svojega življenja) preberite v najnovejši številki revije Lea, kjer vas čaka tudi NAGRADNA IGRA! Šest bralk bomo peljali na premiero dokumentarnega filma Priznam, ki bo 4. aprila v Kino Komuna.