Jan Plestenjak oboževalko razveselil z zasebnim koncertom!

Jan Plestenjak oboževalko razveselil z zasebnim koncertom! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
20. 6. 2018

Le redkokdo ima srečo, da mu Jan Plestenjak pripravi koncert na domu. Mojca Leber s Ptuja je imela to edinstveno priložnost, da je prejšnji ponedeljek pod svojo streho gostila priljubljenega slovenskega pevca.

V Europarku Maribor so v sodelovanju s priznanim slovenskim glasbenikom pripravili nepozabno glasbeno presenečenje. Med obiskovalci, ki so se konec aprila udeležili polne noči popustov in izpolnili nagradni letak, so izžrebali srečno nagrajenko Mojco Leber, ki jo je Jan razveselil z osebnim koncertom na domu.

Tako so se prejšnji ponedeljek pri Mojci zbrali predstavniki vseh generacij njene družine. Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob tem povedala: "Vzdušje pri gospe Leber je bilo nepozabno. Janov koncert v prijetnem družinskem krogu je bil prava poslastica za dušo. Nam pa je dogodek še posebej v zadovoljstvo, saj smo razveselili obiskovalko našega nakupovalnega središča in tako znova izpolnili svoje poslanstvo – svojim zvestim obiskovalcem dajemo oziroma omogočamo tisto, kar si želijo." Mojca Leber je bila v zadnjem mesecu kar dvakrat srečna nagrajenka Europarka Maribor. Najprej so ji sporočili, da prav k njej prihaja Jan Plestenjak, nekaj tednov pozneje pa se je lahko še fotografirala s priljubljenim turškim zvezdnikom Burakom Özçivitom.

"Res so me lepo presenetili. V tednu, preden so me poklicali in obvestili o Janovem koncertu, sem na dopustu v Nemčiji prenočevala v hotelski sobi 102. Verjetno je bilo to znamenje, da mi je koncert namenjen," z nasmehom pove Mojca, ki je v Janovi družbi in družbi svojih sorodnikov preživela nepozaben ponedeljkov večer. Ob tem pa dodaja: "Vzdušje je bilo nepozabno. Jan je nadvse prijetna oseba, izjemen pevec in prepričana sem, da se bomo vsi z lepimi občutki spominjali tega večera." 

Foto: osebni arhiv