Jan Plestenjak: Obudil staro ljubezen!

Vir: Nova
3. 4. 2012

Slovenski pop šarmer Jan Plestenjak, ki na svojem glasbenem področju že leta nima konkurence, je, preverjeno, po res dolgem času, odkar se je medijsko opredelil, da je samski, spet zaljubljen do ušes.

Njegovo srce tako ne bije le za zveste oboževalke, marveč že kar nekaj mesecev zaljubljeno razbija in pevcu meša glavo ob pogledu na svetlolaso, zapeljivo seksi plesalko latinskoameriških plesov Nadiyo Bychkovo.

Plesna lepotica naj bi s svojimi čari in razmišljanjem Jana osvojila v trenutku, saj po pričevanju našega plesnega vira Nadiya ni divja in telesno izrazita le na plesišču, ampak tudi za štirimi stenami.

Kot zanimivost dodajamo, da pevčeva nova ljubezen le ni tako sveža, saj je Jan po tem, ko je že pred leti imel nekaj skrivnostno skupnega in medijsko nerazkritega z vročo plesalko (kot prikazuje objavljena fotografija v Novi leta 2007), vročo ljubezen le obudil.

Ni kaj, lepo je videti, da Jan svojim nekdanjim ljubeznim vrat ne zapre dokončno, ampak jim skozi svoje romantične pesmi spet nakaže pot do svojega srca.