Jan Plestenjak: Ostaja POP kralj

Jan Plestenjak: Ostaja POP kralj (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
14. 1. 2013

Tudi letos je Jan Plestenjak vse svoje oboževalke na silvestrovo preseneti in jim po svetovnem spletu Facebook čestital na svoj način: »... gremo 'na polno' v torek! Kdo še govori o letih!? ... iz dneva v dan – izpiješ in vdihneš dan, kolikor se da ... pa je ... a ne? Srečno! Jan«

Najbolj priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v teh prvih januarskih dneh poln delovnega elana. Jan je razpet med svojim Strunjanom in Ljubljano, kjer potekajo še zadnji pogovori in dogovori v povezavi z njegovo februarsko veliko medijsko vrnitvijo v ljubljanski Operi.

Po enem letu popolnega medijskega molka, katerega je pohvalno prekinil za dva dobrodelna koncerta za ljudi, ki so izgubili vse v poplavah, je po navedbah njegove glasbene ekipe oz. benda poln novih pesmi, ki jih bo premierno predstavil 13. februarja na koncertu z imenom Janove zgodbe.

Kot zanimivost dodajmo, da gredo vstopnice za veliko vrnitev v Operi za med, saj je slednja že skoraj popolnoma razprodana. Ni kaj, Jan ima svoje občinstvo, ki ve, kaj glasbeno dela, zato ga slednje ne pusti nikoli na cedilu in ga spremlja ter zasluženo letno nagrajuje s številnimi razprodanimi koncerti po Sloveniji.

Priporočamo