Jan Plestenjak posnel naslovno pesem za novo serijo

Jan Plestenjak posnel naslovno pesem za novo serijo (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Lady
3. 8. 2017

Ko se je serija Usodno vino končala, so se na komercialni televiziji Pop TV odločili za novo slovensko serijo z naslovom Reka ljubezni. Dogaja se v idilični dolenjski vasi Krka, ki jo obkrožajo zelena reka in čisti izviri. Vaščani se med seboj poznajo in vse vedo drugi o drugem, čeprav seveda obstajajo tudi vaške skrivnosti. 

Za naslovno pesem nadaljevanke so prosili kar Jana Plestenjaka, ki je že posnel nov poletni hit z naslovom Jaz že vem zakaj.

Jan je povedal: "Pop TV me je povabil k sodelovanju, in ko sem prebral scenarij, sem videl, da imamo skupni pogled na ustvarjanje. Rad imam Slovenijo, tako da se mi zdijo avtentične slovenske serije odlične za predstavitev naravnih lepot Slovenije. Serija ima tudi kulturno vrednost in zato gre k njej tudi dobra glasba, tako da sem se odločil za sodelovanje," je povedal Jan Plestenjak, ki je dodal, da se je besedilo spisalo kar samo od sebe.

"Hitro sem začutil zgodbo glavnih likov serije Reka ljubezni in skoraj izstrelil naslov – Jaz že vem zakaj. Pesem govori o njej, o njeni lepoti in prepričan sem, da bodo poslušalci začutili ljubezensko energijo para," pravi Jan Plestenjak. V videospotu nastopata glavna igralca serije Lara Komar in Tadej Pišek, na snemanju pa so se izjemno zabavali.

E. J.