Jan Plestenjak: Rad skriva ljubezni!

Vir: Story
9. 4. 2012

Najbolj priljubljen slovenski pevec Jan Plestenjak o svojih intimnih zadevah nerad govori, saj svoje življenje razkriva skozi avtorsko napisane pesmi.

Vsekakor je potrjeno dejstvo, da so njegovo posteljo v Strunjanu, ali katerem od hotelov, za nekaj ur grele že številne manekenke, glasbenice in umetnice iz medijskega sveta, o katerih pa ne vemo veliko, razen o tistih medijsko razkritih ljubeznih, kot so bile Martina Kajfež, Ivana Spagna, Maša Medik, Karin Škufca, Inja Gregorič ter številne druge.

Številni viri okoli Jana so nam razkrili, da se pevec rad pohvali in v moških družbah brez zadržka širokousti, kaj vse dela z dekleti med intimnimi trenutki ter katera medijska ženska imena so padla v njegov vroč objem.

Zadnja Janova sveža postavna in vroča 'ribica', vrhunska plesalka Nadiya Bychkova, je spet prebudila njegovo samsko srce. Ali bo tokratna razkrita ljubezen zdržala in je pevec res končno spoznal tisto pravo 'bejbo', bo pokazal čas.

Trenutno se sveže zaljubljeni parček po navedbah skritega glasbenega vira skrbno skriva pred javnostjo in je viden le v poznih večernih urah v Strunjanu ali pa se odpelje v neznane kraje, kjer medijske oči in objektivi nimajo dostopa.

Pred dnevi pa smo parček opazili v eni od znanih izolskih restavracij, kjer sta se dobila z Janovim dolgoletnim glasbenim prijateljem Rudijem Bučarjem. Jan mu je Nadiyo tudi predstavil kot svojo novo ljubezen.

Nova Story že v prodaji

Story